Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Koncertna turneja v spomin na Oliverja Dragojevića je dobila svetovne razsežnosti, začela pa se bo v Mariboru

Koncertna turneja v spomin na Oliverja Dragojevića je zaživela v vsej svoji veličini. Gre za največji poklon izvajalcu, ki smo ga ljubili prav vsi in ki se je dotaknil naših src na sto in en način. Hvala Oliver za vse kar si nam dal!

Koncertna turneja v spomin na Oliverja Dragojevića

je dobila svetovne razsežnosti, začela pa se bo v Mariboru

Koncertna turneja v spomin na Oliverja Dragojevića je zaživela v vsej svoji veličini. Gre za največji poklon izvajalcu, ki smo ga ljubili prav vsi in ki se je dotaknil naših src na sto in en način. Hvala Oliver za vse kar si nam dal!

Oliverjeve pesmi bodo živele večno, za kar bodo poskrbeli njegovi glasbeni prijatelji. V sklopu koncertne turneje v spomin na Oliverja Dragojevića, ki bo s sedemdesetimi koncerti potekala v dvoranah po svetu, kjer je nastopal Oliver, se bodo glasbeniki ustavili tudi v Sloveniji. 30.11. se koncertna turneja začenja v Mariboru v dvorani Tabor, potekala pa bo tudi na Hrvaškem, v ZDA, Avstraliji, Makedoniji, Bih, Nemčiji ... Lansko leto, je bila koncertna turneja v hipu razprodana in kaže, da se letos ponavlja ista zgodba, s tem, da bodo dvorane po vsej verjetnosti še hitreje razprodane, če gre sklepati po prvih odzivih. Pri naših sosedih so koncerti razprodani že tri mesece vnaprej. Vstopnice gredo v Sloveniji v prodajo že danes, vpetek, 25.10., tokrat pa bo možno kupiti tudi posebne meet and greet VIP vstopnice, ki vam ne prinesejo samo najboljše pozicije sedišča v dvorani v prvih vrstah, temveč tudi večerjo z vsemi glasbenimi izvajalci. Vstpnico si lahko zagotovite preko sistemov Eventim ali na Petrolovih prodajnih mestih.

Tradicionalna turneja v spomin na Oliverja Dragojevića bo obiskala več slovenskih krajev.Najlepše Oliverjeve in dalmatinske pesmibodo prepevali njegovi najbližji prijatelji,Danijela Martinović,Doris Dragović, Luka Basi, Davor Radolfi, Goran Karan, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Petar Dragojević, Klapa Bonaca, in edina skupina, ki je kar 25 let spremljala Oliverja na njegovih koncertih, skupinaDupini.

Družina Oliverja Dragojevića je želela, da bi se lahko njegovi oboževalci poslovili od njega in njegovih večnih melodij, na način, kot bitoželel Oliver. Ravno v ta namen je bila lansko leto organizirana turneja, ki pa je dokazala, da ima Oliver oboževalce po vsem svetu, ki si želijo, da bi njegove pesmi živele še naprej. Tako je turneja dobila izjemne razsežnosti, kar je samo še en pokazatelj več, da je bil Oliver eno izmed največjih in najbolj priljubljenih imen v glasbi in da njegove melodije še vedno živijo tudi na drugih kontinentih. Število vstopnic za turnejo je tudi letos omejeno, zato pohitite z nakupom, sploh če si želite zagotoviti najboljše sedeže v dvorani.

FOTO Jože Bojec

Za medijsko podporo se vam že vnaprej zahvaljujem in vam želim lep vikend!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija turneje v Sloveniji

Foto: Jože Bojec

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!