Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Pred nami je mesec vinskih in kulinaričnih užitkov!

pred nami je mesec november, mesec odlične kulinarike in vinskih zgodb. Proevent tudi to leto pripravlja dve veliki vinsko-kulinarični zgodbi, ki se bosta tradicionalno odvijali na ulicah in trgih stare Ljubljane in v Cankarjevem domu, to sta Ljubljanska vinska pot (9. november) in Slovenski festival vin (14. in 15. november).

Spoštovani,

pred nami je mesec november, mesec odlične kulinarike in vinskih zgodb.

Proeventtuditoleto pripravlja dve veliki vinsko-kulinaričnizgodbi, ki se bosta tradicionalno odvijali na ulicah in trgih stare Ljubljane in v Cankarjevem domu,tostaLjubljanska vinska pot(9. november)inSlovenski festival vin(14. in 15. november).

Ljubljanska vinska pot – Martinovanje

Spet se bliža najlepši čas v letu, ko se moštspremeni v vinoinna ulicah starega mestnega jedra najlepše prestolnice na svetuprevlada veselje, žlahtna kapljica, okusi domačekulinarike in vsa vina Slovenije!

Pridružite sepravemu vinskemu doživetju, kjer se vsako leto predstaviveč kot 90 vinarjeviz vseh slovenskih vinorodnih dežel in številni kulinariki.

Ob tej priložnosti se bo na prireditvi lahko okušalo medveč kot 450 različnimi vinskimivzorci,z obiskom pa bo dogodekpočastila tudiVinska kraljica Slovenije.

Več o dogajanju in sodelujočih na spletni straniLjubljanskevinskepoti,FacebookinInstragramprofilu.

22. Slovenski festival vin

Okusite žlahten utrip Slovenije na že22. Festivalu slovenskih vin,ki se letos14. in 15. novembravrača vCankarjev dom, dom,kjer je zgodba festivala vzcvetela in dozorela.

Na22. Slovenskem festivalu vinbo sodelujočihveč kot 150 domačih in tujih vinarjev, na voljo za okušanjepa bokar večkot500 različnih vinskih vzorcev.

Glavni ciljSlovenskega festivala vin še vedno ostaja promocija domačih vin, tako pri ljubiteljih žlahtne kapljice, kot tudi pri strokovni javnosti.

Festival pa se bo letosokrepil še na kulinaričnem področju, tako, da bo dogodek prava vinsko-kulinarična fantazija.

Tudi veganska kulinarika!

Letos boSFVnaredil nov korak naprej in s sabo vzel tudi izkušeneveganske kulinarikeizKuche, enoizmed trenutno najboljših veganskih restvracij v Evropi.

Novinarji pozor!

Vsi, ki se boste udeležili Slovenskega festivala vin, vas vljudno prosimo, da nam svojo udeležbo sporočite najkasneje do 11. novembra, da vam pravočasno zagotovimo akreditacijo in dodatne informacije.

Udeležbo obvezno potrdite na:dasa.kastelic@proevent.si.

Več o dogajanju in sodelujočih na spletni straniSlovenskega festivala vin,FacebookinInstragramprofilu.

Vstopnice na voljo preko prodaje Eventim.

Obe prireditvi sta del programaGourmet Ljubljana.

Organizator Ljubljanske vinske poti inSlovenskega festivala vin -Proevent d.o.o.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!