Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Europark Maribor v nedeljo, 3. 11., ne bo obratoval

Mariborsko nakupovalno središče Europark bo v nedeljo, 3. 11., zaradi deaktivacije neeksplodirane bombe, ki so jo pretekli konec tedna našli med Mlinsko in Plinarniško ulico, in evakuacije okoliškega območja moralo zapreti svoja vrata. Odgovorne oblasti so to območje ustrezno zavarovale. Z namenom zagotavljanja varnosti občanov bodo okolico izpraznili, tako bo na ta dan zaprt tudi Europark Maribor. Vse obiskovalce zato vljudno vabijo, da nakupe opravijo že v soboto, 2. 11.

Europark Maribor v nedeljo, 3. 11.,ne bo obratoval

Mariborsko nakupovalno središče Europark bo v nedeljo, 3. 11., zaradi deaktivacije neeksplodirane bombe, ki so jo pretekli konec tedna našli med Mlinsko inPlinarniško ulico, in evakuacije okoliškega območja moralozapreti svoja vrata. Odgovorne oblasti sotoobmočje ustrezno zavarovale. Z namenom zagotavljanja varnosti občanov bodo okolico izpraznili, tako bo na ta dan zaprt tudi Europark Maribor. Vse obiskovalce zato vljudno vabijo, da nakupe opravijo že v soboto, 2. 11.

Prav tako je zavarovano tudi območje v neposredni bližini nakupovalnega središča, kjer so dan prej našli še eno bombo.Tobodo deaktivirali v četrtek, 31. 10., ko bo mariborsko nakupovalno središče zaprto zaradi praznika.

MAG. TJAŠA TONI SKUBIC

svetovalka

GSM:+386 40 512 880

Email:tjasa.toni-skubic@ippr.si

IPPR

agencija za komuniciranje / PR agency

Mesarska c. 22, 1000 Ljubljana

pisarna / office: Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

http://www.ippr.si

Foto: Bojan Mihalič

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!