Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

PETAR GRAŠO PRODAL ŽE VEČ KOT 7500 VSTOPNIC ZA KONCERT V STOŽICAH PETAR GRAŠO SE NEIZMERNO VESELI KONCERTA V STOŽICAH

Ljubljenec občinstva in eden najbolj popularnih glasbenih izvajalcev na območju nekdanje Jugoslavije, Petar Grašo, že komaj čaka, da bo 15. novembra 2019 na samostojnem koncertu v Areni Stožice postregel s pravim glasbenim spektaklom.

PETAR GRAŠO PRODAL ŽE VEČ KOT 7500 VSTOPNIC ZA KONCERT V STOŽICAH

PETAR GRAŠO SE NEIZMERNO VESELI KONCERTA V STOŽICAH

Ljubljenec občinstva in eden najbolj popularnih glasbenih izvajalcev na območju nekdanje Jugoslavije,Petar Grašo,že komaj čaka, da bo15. novembra 2019na samostojnem koncertu vAreni Stožicepostregel s pravim glasbenim spektaklom.

Priljubljeni hrvaški glasbenik Petar Grašo je s svojo glasbo, karizmo in šarmom skozi leta že osvojil številne Slovenke, 15. novembra pa jih bo spet očaral, tako kot zna najbolje – z glasbo, saj v Stožicah namreč obljublja pravi spektakel. Petar Grašo je svoj prvi samostojni koncert na največjem odru v Sloveniji načrtoval že nakaj časa in pravi, da ima vse pripravljeno do zadnje podrobnosti. Zdaj pa je izvedel veselo novico, ki mu je narisala nasmeh na obraz. Za svoj koncertni spektakel je prodal že več kot 7500 vstopnic, kar ga izredno veseli. "Moram priznati, da sem se od samega začetka zelo veselil koncerta v Stožicah in se sprva kar malo bal, kako bo, saj gre za moj prvi samostojni koncert v tej veliki dvorani. Zdaj, ko vidim, da bo Arena čisto polna, zadovoljstvo v meni samo še narašča. 15. novembra bomo skupaj ustvarili zabavo, kjer bom dal vse od sebe, da bi bile Stožice tisti večer prostor, kjer se bo dogajala največja zabava v Evropi … Ma, kaj v Evropi, na svetu!" je zadovoljen priznal glasbenik, ki tako obljublja nepozaben spektakel za vse generacije, kjer ne bodo manjkali tako aktualni hiti kot njegove največje uspešnice, ki jih je ustvaril tekom kariere.

Vstopnice za novemberski glasbeni spektakel Petra Graša lahko kupite na prodajnih mestihEventimainPetroluter na spletni straniwww.eventim.si.

KATJA MLAKARM:+386 41 325 440E:katja.mlakar@avi.siDOMEN MAVRIČM:+386 41 875 160E:domen.mavric@avi.si

Foto: AVI, Simon de Luca

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!