Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Vabilo na novinarsko konferenco DST 2019

Dnevi slovenskega turizma 2019 REDESIGN TURIZMA: TURIZEM PRIHODNOSTI

VABILODnevi slovenskega turizma 2019REDESIGN TURIZMA: TURIZEM PRIHODNOSTI

Spoštovani predstavniki medijev,

Dnevi slovenskega turizma (DST), ki predstavljajo najpomembnejši strokovni dogodek v Sloveniji na področju turizma, bodo potekali od 11. do 13.novembrav Grand HoteluUnionv Ljubljaniz osrednjo tematikoRedesign turizma: turizem prihodnosti.V okviru DST se bodo zvrstili pomembni dogodki, kot soplenarni del DST, na katerem bo letos spregovoril tudi predsednik vladeRS Marjan Šarec,podelitevnajvišjih priznanj v turizmu,22.Slovenski turističniforum,Gostinsko turistični zborinprireditevMoja dežela – lepa in gostoljubna.Vljudno vabljeni na novinarsko konferenco, ki bo potekala vtorek, 12. novembra, s pričetkom ob 10. uri,v prostorihRdečega salona v Grand HoteluUnion.

Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, inmag. Maja Pak, direktorica Slovenske turistične organizacije, bosta skupaj spredstavnikiključnih partnerskih institucij DSTspregovorila o prihodnosti in preoblikovanju slovenskega turizma.

Prijavitese najkasnejedo petka, 8. novembra, na e-mail naslov:pr@slovenia.info.Novinarska konferenca in predstavitve ter drugi dogodki v okviru DST se bodo začenjali obtočno navedeni uri, zato vas prosimo, da vnaprej predvidite čas, ki ga boste potrebovali za namestitev opreme in registracijo. Registracija bo mogoča od 9. ure naprej pred vhodom v Rdeči salon, kjer prevzametepriponko PRESS, ki velja kot vstopnica za dogodke v sklopu DST.

Več informacij o skupnem programu vam je na voljo napovezavi.

Veselimo sesrečanja z vami.

mag. Livija Kovač KostantinovičVodja korporativnega PR

Dimičeva ulica 13SI-1000Ljubljana, SlovenijaT:+386 (0)1 589 85 65E:livija.kovac@slovenia.infoW:www.slovenia.info

Foto: STO

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!