Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Anja Kotar se vrača z ambientalno pop skladbo

Anja o novi skladbi ‘Digital Diary’ pove: “Idejo za skladbo sem našla v puhastem roza dnevniku, ki sem ga pisala v otroštvu. Odprla sem ga in pričela brati svoje misli, ob tem pa sem spoznala, da je telefon danes nadomestil strani iz papirja. Pesem sem napisala ob klavirju, doma v San Joseju, dokončana pa je bila v Los Angelesu z Noahom Taylorjem. Želela sva ustvariti nekaj, kar bo tako balada kot ‘bop’, nekaj, kar bo v poslušalcu prebudilo željo tako po razmisleku kot po plesu.”

Anja Kotar se vrača z ambientalno pop skladbo

Anja o novi skladbi‘Digital Diary’ pove:“Idejo za skladbo sem našla v puhastem roza dnevniku, ki sem ga pisala v otroštvu. Odprla sem ga in pričela brati svoje misli, ob tem pa sem spoznala, da je telefon danes nadomestil strani iz papirja. Pesem sem napisala ob klavirju, doma v San Joseju, dokončana pa je bila v Los Angelesu z Noahom Taylorjem. Želela sva ustvariti nekaj, kar bo tako balada kot ‘bop’, nekaj, kar bo v poslušalcu prebudilo željo tako po razmisleku kot po plesu.”

Video za novo skladbo ‘Digital Diary’ je že na voljo. Režiral ga jeJani Ugrin, posnetki pa so nastali v Sloveniji letos junija, ko je Anja obiskala svoje domače kraje. Video spaja realnost s fantazijo, ki ju zaznamujeta belina in rožne dekoracije. Je nostalgičen, a obenem vzbuja upanje. Je moderen, a hkrati minimalističen. Je sofisticiran in obenem bogat.

Če vam je video všeč: delite, predvajajte, dodajte na playlisto, povejte prijateljem.

Foto: Povem, Jani Ugrin

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!