Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Novinarska konferenca - 20. mednarodni festival sodobnih umetniških praks PIXXELPOINT - Gradivo in fotografije

na povezavi https://we.tl/t-yqZv9NvPuP najdete celotno gradivo z novinarske konference na temo 20. Mednarodnega festivala sodobnih umetniških praks PIXXELPOINT, ki je potekala danes, 6. 11., v Mestni galeriji Nova Gorica. Letošnjo edicijo sta predstavila Pavla Jarc, vodja festivala in direktorica Kulturnega doma Nova Gorica, ter letošnji kurator Peter Purg.

Spoštovani,

na povezavihttps://we.tl/t-yqZv9NvPuPnajdete celotno gradivo z novinarske konference na temo 20. Mednarodnega festivala sodobnih umetniških praks PIXXELPOINT, ki je potekala danes, 6. 11., v Mestni galeriji Nova Gorica. Letošnjo edicijo sta predstavila Pavla Jarc, vodja festivala in direktorica Kulturnega doma Nova Gorica, ter letošnji kurator Peter Purg.

Poleg gradiva je še nekaj fotografij z dogodka in nekaj umetniških del, ki bodo predstavljena v okviru festivala, ki bo v Novi Gorici in Gorici potekal od 15. do 23. 11. S festivalom PIXXELPOINT se poleg tega zaključuje tudi festivalsko dogajanje v okviru Festivalskega leta: Nova Gorica – mesto kulture, ki je prebivalcem, obiskovalcem in ljubiteljem kulture ponudil bogat izbor kakovostnih vsebin.

Prosim za objave o festivalu in dogodkih v vaših medijih in seveda lepo vabljeni na otvoritev 15. 11. ob 20.00 v Mestno galerijo Nova Gorica. Takrat bo prisotnih tudi kar nekaj sodelujočih umetnikov za morebitne izjave.

Lep pozdrav,

Mateja Poljšak Furlan

kustosinja / koordinatorka in organizatorka kulturnih programov

strokovna sodelavka Združenja KUDUS

Kulturni dom Nova Gorica, Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica

E:mestnagalerija@kulturnidom-ng.si| W:www.kulturnidom-ng.si

T: +3865 335 40 15| M:+386 51 209 558

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!