Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

VABILO NA NOVINARSKO KONFERENCO

vabimo vas na predstavitev projekta Slovenski ambasadorski program in prvih Kongresnih ambasadorjev / ambasadork Slovenije za leto 2019, ki bo v četrtek, 14. novembra ob 12. uri na STIC, na Krekovem trgu 10 v Ljubljani.

VABILO NA NOVINARSKO KONFERENCO

Spoštovani predstavniki medijev,

vabimo vas na predstavitev projektaSlovenskiambasadorskiprogramin prvihKongresnih ambasadorjev / ambasadork Slovenije za leto 2019, kibov četrtek, 14. novembraob 12. uri na STIC, na Krekovem trgu 10 v Ljubljani.

Kongresni urad Slovenijeje v letošnjem letu pričel z izvajanjem projektaSlovenski ambasadorski program(SAP),ki ga je pripravil ob podpori Slovenske turistične organizacije, v sodelovanju s Kongresnim uradom pri Turizmu Ljubljana in 16 sodelujočimi partnerji.Osrednji dogodek Slovenskega ambasadorskega programa v letošnjem letu, kjer bodo podeljeni častni nazivi prvim Kongresnim ambasadorjem / ambasadorkam za leto 2019, bo potekal 14. novembra ob 18.uri na Ljubljanskem gradu.Častno pokroviteljstvo nad dogodkom je prevzel Predsednik Republike Slovenije,g. Borut Pahor.

Na novinarski konferenci bodo sodelovali:

Miha Kovačič, MBA, direktor Kongresnega urada Slovenije,mag. Karmen Novarlič, vodja sektorja za komuniciranje s poslovnimi javnostmi na Slovenski turistični organizaciji inmag. Petra Stušek, direktorica Turizma Ljubljana.

Slovenski kongresni ambasadorski programje znatnega pomena za večjiuspeh naše države na področjuinternacionalizacije znanosti, strokovnih ved ingospodarstva ter športa. Slovenija ima v mednarodnem znanstveno-strokovnem inposlovnem, pa tudi športnem okolju velik ugled. Številni posamezniki s svojimznanjem, zavzetim delom inpredanostjo vsak dan pripomorejo, da se ta ugled večain tako Sloveniji dviguje prepoznavnost ter uspešnost.Ambasadorski program jedolgoročne narave in s projektom želimo v Slovenijo pripeljati še večmednarodnihznanstveno-strokovnih in poslovnih ter športnih dogodkov.

Več informacij o projektu najdete na:http://www.congress-ambassador.si,Zloženka Slovenski ambasadorski program,Partnerji projekta.Vljudno vas prosimo, da svojo prisotnost potrdite naazra.botonjic@slovenia–convention.com.

Veselimo sesrečanja z vami.

mag. Livija Kovač KostantinovičVodja korporativnega PR

Dimičeva ulica 13SI-1000Ljubljana, SlovenijaT:+386 (0)1 589 85 65E:livija.kovac@slovenia.infoW:www.slovenia.info

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!