Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Zaključite poslovno leto ob morju

Izobraževanje in mreženje sta sestavni del posla

Zaključite poslovno leto ob morjuIzobraževanje in mreženje sta sestavni del posla

Ob koncu poslovnega leta je nujno predvsem slednje. Analiza preteklega poslovanja, ki ji sledi neformalno druženje s sodelavci ob okušanju istrskih jedi v sproščenem okolju. Ste kdaj pomislili, da bi zaključek leta doživeli ob morju?

Dogodki po meriResort LifeClass Hotels & Spa združuje šest 4- in 5-zvezdičnih hotelov ter kongresni center Portus, ki na površini 1.600 kvadratnih metrov omogoča izvedbo manjših in večjih dogodkov. Milo mediteransko podnebje je kot nalašč za druženja na prostem, na pomolu ali panoramski terasi koktajl bara Mystica. Izkušena ekipa strokovnjakov za dogodke vam bo pomagala pri izvedbi dogodka povsem po vaši meri.

Vzemite si čas za posebne trenutkeVonj po morju in mediteranskih drevesih spodbuja kreativnost. Po uradnem delu si dovolite trenutek sprostitve – tek ob morju, plavanje v bazenih Term Portorož, okušanje hišnih sladic ali aperitiv s sodelavci v Café Centralu. Naj se poslovno druženje premakne na drugačno, prijateljsko raven.

Novi okusi za nove začetkePo uspešnem poslovnem letu dobra hrana še kako prija. Privoščite si barvite istrske grižljaje v Istrian bistro & Tapas baru ali ekskluzivno večerjo v restavraciji Salina. Brulé morskega ježka z zlatom je nekaj, kar morate poskusiti vsaj enkrat v življenju. Vstopite v novo leto z nasmehom na obrazu!

IPPR

Foto: IPPR

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!