Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Klapa Skala Klapa Skala v novo leto vstopila z novo zgoščenko

Klapa Skala se s pesmijo Tri dni sem ljubil je rodila in v vsem tem času mnoga srca poslušalcev osvojila. Vse od leta 2017, ko so kot prva slovenska klapa začeli prepevati v slogu mediteranskega melusa, pa do danes, žanjejo velike uspehe na svoji glasbeni poti.

Klapa SkalaKlapa Skala v novo leto vstopila z novo zgoščenko

Klapa Skala se s pesmijo Tri dni sem ljubil je rodila in v vsem tem času mnoga srca poslušalcev osvojila. Vse od leta 2017, ko so kot prva slovenska klapa začeli prepevati v slogu mediteranskega melusa, pa do danes, žanjejo velike uspehe na svoji glasbeni poti. Pod okriljem izjemnega producenta in avtorja Bojana Šeruge, izdajajo svojo drugo glasbeno zgoščenko, ki se nosi z naslovom POL SRCA. Vsaka skladba na omenjeni zgoščenki je plod zagnane in složne ekipe, ki strmi samo k enemu cilju; zvestim poslušalcem podariti nekaj čutečega, nekaj s čimer se lahko vsak trenutek poistovetijo v svojem vsakdanjem življenju in si morda prikličejo in obudijo stare spomine.S svojim petjem in interpretacijo vsake pesmi vsak dan sporočajo, da so unikatni ter da jim je še kako pomembno kaj je tisto, kar poslušalci na drugi strani z veseljem in radi poslušajo.Za dodatne informacije, fotografije, video posnetke in komplet za tisk... obiščite naš FTP strežnik.

KLAPA SKALA JE NA VOLJO ZA INTERVJUJE!Prosim če mi želene termine sporočite na moj mail ali me pokličete.Vesna AnderličPR ManagerTop Records0031 368 643pr@toprecords.euinfo@klapaskala.com

Foto: Top Records

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!