Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

FILMSKE POČITNICE V CINEPLEXXU

Popestrite si letošnje počitnice in pridite v Cineplexx! Saj ni boljšega med šolskimi počitnicami kot dobri filmi. V času šolskih počitnic pripravljamo pester filmski program za otroke vsak dan od 13. ure dalje.

Kranj, Koper – 15. 2. do 23. 2.

Celje, Maribor, MurskaSobota, Novo Mesto – 22. 2. do 1. 3.

Popestrite si letošnje počitnice in pridite v Cineplexx! Saj ni boljšega med šolskimi počitnicami kotdobri filmi. V času šolskih počitnic pripravljamopester filmski programza otroke vsak danod 13. ure dalje.

VKopruinKranjusi od sobote, 15. februarja do nedelje, 23. februarja lahko ogledate izbrane filme samo za vas. VMariboru,Celju,MurskiSobotiinNovemMestupa vas vsetočaka med soboto, 22. februarjem in nedeljo 1. marcem.

Ogledali si boste lahko animirane filme, kot soTačke na patrulji: Pripravljeni, reševanje, dirka,Ledeno kraljestvo 2,Pri AddamsovihterVohuni pod krinko. Malo starejše pa vabimo na dogodivščino zJežkom SonicominDolittlom.

Za vas smo pripravili tudiznižane cene na izbrane filme! Pri Addamsovih, Ledeno kraljestvo 2 in Vohuni pod krinko si lahko med šolskimi počitnicami ogledatepo ceni vstopnice 3,50€.

Vsak dan vas bo v naših kinih pričakalotroški kotičeks pobarvankami in baloni, na turnejo pa se bosta podala tudiPika in Cene, naši maskoti. Med 14. in 17. uro jih lahko pričakujete vtorek, 18. februarja vKranjuin četrtek, 20. februarja vKopru. V drugem tednu šolskih počitnic pa jih lahkosrečate v sredo, 26. februarja vNovemMestu, četrtek, 27. februarja vMurskiSoboti,petek, 28. februarja vMariboruin v soboto, 29. februarja vCelju.

Izberite s seznama in se prepustite dobrim filmom na proste dni.

Dolittle(sinhronizirano)– zgodba o zdravniku, ki se pogovarja z živalmi. Posneta je po liku doktorja Dolittla, ki ga je ustvaril angleški pisatelj Hugh Lofting, glavna vloga ekscentričnega zdravnika pa je pripadla igralcu Robertu Downeyju Jr.

Ježek Sonic(sinhronizirano in s podnapisi)– izjemno hiter moder jež po imenu Sonic se po spletu nenavadnih naključij znajde na Zemlji. Skupaj z dobrim policistom bo skušal zaustaviti zlobneža, ki bi rad zavladal svetu. Vloga glavnega zlobca je pripadla igralcu Jimu Carreyju.

Ježek Sonic – Sonic the Hedgehog

Ledeno kraljestvo 2(sinhronizirano)- vrnili sta se sestri Elza in Ana, ki se bosta tokrat podlai na nevarno potovanje globoko v gozd, da bi odkrili izvor Elzinih čarobnih moči in rešili kraljestvo.

Ledeno kraljestvo 2 – Frozen 2

Pri Addamsovih(sinhronizirano)– Addamsovi so ena najbolj čudnih, nevsakdanjih in bizarnih družin na svetu. Zgodba prikazuje življenje v družini Addams, ko spoznajo pretkano in pohlepno voditeljico resničnostne televizije, obenem pa se pripravljajo na veliko praznovanje, kamor pridejo njihovi sorodniki.

Pri Addamsovih – The Addams Family

Tačke na patrulji: Pripravljeni, dirka, reševanje(sinhronizirano)- Najnovejša pustolovščina pogumnih kužkov v živahnem mestu Zaliv zabave se bo pričela precej hrupno, saj se bodo prikupne tačke na super dirkališču udeležile dirke, da bi rešili prijatelja in zmagali na največji dirki doslej.

Tačke na patrulji: Pripravljeni, dirka, reševanje – Paw Patrol: Ready, Race, Rescue!

Vohuni pod krinko(sinhronizirano)– so poln zabave, obratov in zapletov. Ko se najboljši vohun na svetu spremeni v goloba, se mora zanesti na svojega piflarskega pomočnika in znanstvenika, da bi mu uspelo rešiti svet.

Vohuni pod krinko – Spies in Disguise

Spored že najdete na naši spletni strani:http://bit.ly/2HfrpKs

POVEZAVA WETRANSFER - SLIKE HI RES

Za vse dodatne informacije se obrnite na: Tjaša Kokalj | Digital Marketing CINEPLEXX SLOVENIJA GSM:+386 (0)70 641 998| mail:tjasa.kokalj@cineplexx.si

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Tjaša Kokalj

Digital Marketing

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile:+386 (0)70 641 998

tjasa.kokalj@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Foto: Cineplexx

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!