Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Prepustite se osvežilni fronti in se spoprijateljite z 'nindžo'

Novosti v sklopu Otroškega in mladinskega programa TV Slovenija

Prepustite se osvežilni fronti in se spoprijateljite z nindžo\"Novosti v sklopu Otroškega in mladinskega programa TV Slovenija

Na male zaslone se vrača nova sezona oddaj Osvežilna fronta, ki se bo ob sobotah izmenjevala z novo nizozemsko nadaljevanko za mlade

Služba za komuniciranje RTV Slovenija14. februar 2020 ob 11:29Ljubljana - MMC RTV SLO

OSVEŽILNA FRONTA

V soboto,15. 2. 2020, se začenja nova sezona oddajOsvežilna fronta, ki jo ustvarjajo vOtroškem in mladinskem programu TV Slovenija. Za zanimive teme, obilo humorja in vsebinsko osvežitev bodo tudi v novi sezoni skrbeli scenaristkaUrška Mlakarin igralciAjda Smrekar,Ajda Toman,Juš Milčinski,Peter Frankl,Jan Kok,Rok Bohinc,Jernej KogovšekinVid Sodnik, voditeljaNeža Prah SeničarinRok Bohinc, režiserkaEma Mucter urednicaMeta Ornik.

Rok Bohinc in Ajda Smrekar v novi oddaji Osvežilne fronte, ki bo posvečena času.Čas je za novo sezono Osvežilne fronte!

Čas,ekipa,zadetost,fetiši,branjeindrekso teme, ki se jih bodo letos spomladi ustvarjalci Osvežilne fronte lotili kot vedno na svoj način. Še naprej pa ostajajo tudi zelo aktivni na družbenih omrežjih (Facebook,Instagram,Snapchat), in vabijo mlade, da jih spremljajo na njihovemyoutube kanalu.Spremljajte oddajovsako drugo soboto, ob10.30naTV SLO 1!

VARUŠKA NINDŽA

Na male zaslone prihajanizozemska nadaljevanka za mlade, ki se bo ob sobotah izmenjevala z Osvežilno fronto.

Varuška nindža, ki skupaj z najstnico Hunter, popravlja krivice.Nova nizozemska nadaljevanka za mlade, ki spremlja nenavadno prijateljstvo najstnice Hunter in njene nindža varuške.

NajstnicaHunterse z mamo, očimom in polbratcem priseli v Gooidorp, snobovsko naselje, ki ji ni niti najmanj všeč. Ko izve, da bodo imeli varuško, je vse prej kot navdušena. Nekega dne jo na poti iz šole skrivnostno bitje,nindža, reši pred sošolkami, ki jo napadejo. Izkaže se, da to ni nihče drug kot prav varuška. Mama in očim se na vse pretege trudita, da bi postala del tamkajšnje družbene smetane, Hunter in njena varuška pa skrivaj popravljata krivice, ki jih v Gooidorpu ne manjka.Naj vas prevzame edinstvena varuška, ki bo na prvič na sporedu v soboto,22. 2. 2020, ob10.30naTV SLO1!

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!