Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Beletrina v živo: pogovor o Atlasu rahločutnega moškega

nova epizoda spletnega formata Beletrina v živo prinaša pogovor popotnice Mojce Mavec z urednikom, založnikom in pohodnikom Samom Rugljem ob knjigi Christopha Ransmayrja Atlas rahločutnega moškega. Ugotavljata, da sicer marsikdo hodi po svetu, avstrijskemu pisatelju pa je v tej knjigi uspelo iz svojih mnogih potovanj nekaj ustvariti. Kot opazovalec v svojih zgodbah vedno najde nekaj nepričakovanega. Knjigi manjka le še en dejanski atlas, zemljevid, kje vse se dogajajo njegove zgodbe.

Drage bralke in dragi bralci,

nova epizodaspletnega formataBeletrina v živoprinaša pogovor popotniceMojce Mavecz urednikom, založnikom in pohodnikomSamom Rugljemob knjigiChristopha RansmayrjaAtlas rahločutnega moškega.Ugotavljata, da sicer marsikdo hodi po svetu, avstrijskemu pisatelju pa je v tej knjigi uspelo iz svojih mnogih potovanjnekaj ustvariti. Kot opazovalec v svojih zgodbah vedno najde nekaj nepričakovanega. Knjigimanjka le še en dejanski atlas, zemljevid, kje vse se dogajajo njegove zgodbe.Spletne dogodke objavljamo ob ponedeljkih zvečer na naši spletni strani vrazdelkuDogodki, ogledate pa si jih lahko kadarkoli od koderkoli.KnjigoAtlas rahločutnega moškegalahko naročite v našispletni knjigarniali kupite vknjigarni Beletrinana Novem trgu 2 v Ljubljani, ki je odprta vsak delovnik med 9.30in 18. uro,v soboto pa med 9. in 13. uro. Toplo vabljeni!

Želimo vam prijetno zatopitev v neskončna prostranstva bralnega sveta.Vse dobro,vaša BeletrinaPrisluhnite pogovoru o knjigiBeletrina, zavod za založniško dejavnostKersnikova 4Ljubljana1000Slovenia

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!