Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

MINI LEPILARNA MOJSTRA BISONKA

V teh dopušniških dneh, sploh če se odpravljate kam na morje, v hribe ... s seboj radi vzamete prvo pomoč - kakšna zdravila, če vas slučajno začne boleti grlo, glava ... mini lekarno. Naš kosmati mojster Bisonko pa je za letošnje poletje poskrbel, da boste brez skrbi tudi če se vam bo kaj odlepilo, strglavo, počilo ... za vas je pripravil praktično mini lepilno pomoč - Bisonkovo mini lepilarno, ki vsebuje super lepila Bison za dopustniške dni.

MINI LEPILARNA MOJSTRA BISONKA

V teh dopušniških dneh, sploh če se odpravljate kam na morje, v hribe ... s seboj radi vzamete prvo pomoč - kakšna zdravila, če vas slučajno začne boleti grlo, glava ... mini lekarno.Naš kosmatimojster Bisonkopa je za letošnje poletje poskrbel, da boste brez skrbi tudi če se vam bo kaj odlepilo, strglavo, počilo ... za vas je pripravil praktično mini lepilno pomoč -Bisonkovo mini lepilarno, ki vsebuje super lepila Bison za dopustniške dni.

Vsakomur se lahko zgodi, da med uživanjem v vročem poletju in na zasluženih počitnicah naleti na manjšo težavo - recimo počena blazina za v vodo, strgana napihljiva žoga, natikači, zlomjena skodelica, ... in pri roki nima pravega lepila. Zdaj bodo takšne težave le še stvar preteklosti, saj na pomoč prihaja mojster Bisonko, ki zelo rad pomaga, kadar se vam kaj strga, poči, odkruši, odlepi… Za poletne dni veliki kosmati mojster namreč predstavljaBisonkovo LEPILARNOz odličnimi lepili Bison, ki jo je najprej podaril priljubljeniRebeki Dremelj, preden je odšla na morje.“Lepilarna vsebuje super praktična lepila, ki mi bodo še kako prav prišla na dopustu, saj lahko poči kakšna blazina ali rokavček, si strgam obutev in podobno. Z lepilarno mojstra Bisonka bom tako imela rešitev vedno pri roki,”je priznala navdušena Rebeka

Kaj vsebuje POLETNA LEPILARNA MOJSTRA BISONKA?2x Control sekundno lepilo Bison1x Bison tekoča guma1x Bison lepilo za vinilno plastiko1x Bison ekstremno lepilo Max Repair1x Bison lepilni trak Grizzly tape

Si tudi vi želite svojo Bisonkovo lepilarno z najbolj praktičnimi lepili Bison za letošnje poletje? Pojdite na Instagram profil Mojster Bisonko in Facebook stran Bison - izjemno močna lepila, sledite profilu, kmalu bo Bisonko med novimi sledilci izžrebal lepilna darila!

Ne zamudite lepljivih dogodivščin Rebeke in Bisonka skozi celo poletje!

PR:

© 2020 Agencija AVI

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!