Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Vse enote Knjižnice Velenje od jutri ponovno odprte

Knjižnica Velenje je pretekli teden zaradi vladnega Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list št. 152/20), ki je stopil v veljavo z dnem 24. 10. 2020, zaprla svoja vrata.

Vse enote Knjižnice Velenje od jutri ponovno odprte

Velenje, 2. november 2020 –Knjižnica Velenje je pretekli teden zaradi vladnega Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list št. 152/20), ki je stopil v veljavo z dnem 24. 10. 2020, zaprla svoja vrata.V petek pa je bil v Uradnem listu Republike Slovenije objavljen odlok o spremembah in dopolnitvah odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, v katerem so med dovoljenimi izjemami za delovanje v času epidemije po novem tudi knjižnice. Knjižnice po vsej Sloveniji bodo na podlagi epidemiološke slike v posameznem kraju prilagajale način delovanja. Od jutri naprej bodo takovse enote Knjižnice Velenje ponovno odprte.

Izposoja knjig bo potekala v skladu z vsemi preventivnimi ukrepi in priporočili Vlade Republike Slovenije in Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Vrnjene knjige bodo pred ponovno izposojo tri dni odležale kot je bil režim tudi pred zaprtjem.

Prijazno vabljeni!

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!