Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Mala galerija Banke Slovenije: Kako bomo bivali v prihodnje?, 15. 10. 2020-11. 11. 2020

v Mali galeriji Banke Slovenije smo 15. oktobra 2020 odprli razstavo z naslovom Kako bomo bivali v prihodnje?, ki so jo pripravili študenti Fakultete za arhitekturo Univerze v Ljubljani.

Spoštovani,

v Mali galeriji Banke Slovenije smo 15. oktobra 2020 odprli razstavo z naslovomKako bomo bivali v prihodnje?,ki so jo pripravili študenti Fakultete za arhitekturo Univerze v Ljubljani.

Projekt prinaša vpogled v intimen in hkrati družben koncept – stanovanja. Na ljubljanski fakulteti za arhitekturo že od petdesetih let preteklega stoletja razmišljajo o tem, oblikujejo stanovanjske stavbe in raziskujejo stanovanjsko problematiko. Svoje dojemanje bivalnega prostora nam na poseben način predstavljajo z domiselno galerijsko postavitvijo.Avtorji koncepta in postavitve razstave so izr. prof. mag. Anja Planišček, asist. Mina Hiršman in asist. Primož Žitnik.

Vljudno vabljeni, da si tokrat razstavo v Mali galeriji Banke Slovenijeogledate v virtualni obliki, saj smo zaradi slabšanja epidemiološke slike v Sloveniji galerijo začasno zaprli za obiskovalce. Prilagamopovezavodo virtualnega vodstva po razstavi. Postavitev bo predstavil kurator galerije Vladimir Vidmar.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!