Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Za mlade: informativni dnevi in karierni sejmi, kjer se predstavlja tudi kariera v gradbeništvu

Mladi in njihovi starši oziroma skrbniki, ki se odločajo o možnosti poklicne kariere! Preverite na katerih dogodkih lahko svojo odločitev za šolsko leto 2021/2022 lažje sprejmete in mlade usmerite na poklicno pot, ki jim bo ustrezala in jih izpolnila. Izobraževalne ustanove in predstavitev podjetij v prihajajočih mesecih.

Za mlade: informativni dnevi in karierni sejmi, kjer se predstavlja tudi kariera v gradbeništvu

Mladi in njihovi starši oziroma skrbniki, ki se odločajo o možnosti poklicne kariere!Preverite na katerih dogodkih lahko svojo odločitev za šolsko leto 2021/2022 lažje sprejmete in mlade usmerite na poklicno pot, ki jim bo ustrezala in jih izpolnila. Izobraževalne ustanove in predstavitev podjetij v prihajajočihmesecih.

INFORMATIVNI DNEVNIbodo potekali v petek, 12. 2. 2021, drugi pa v soboto, 13. 2. 2021

KARIERNI SEJMI-virtualni karierni sejem za osnovnošolce od 16. do 20. 11. 2020 -> potekal bo online-virtualni karierni sejem za srednješolce od 23. do 27. 11. 2020-> potekal bo online-Informativa 22. in 23. 1. 2021:sejem bo predvidoma potekal v živo na Gospodarskem razstaviščuPričakuje se šeKarierni sejem MojeDelo.comOn-line karierni sejem 2021 Optius(jan2020)inWorld Educaton Virtualni sejem.Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ni predstavila nobenih informacij glede podobnih dogodkov prihodnje leto, nove informacije se pričakujo v januarju 2021.

SPLETNA PLATFORMA MOJA IZBIRApomoč učencempomoč staršem

DAN ODPRTIH VRAT GOSPODARSTVAjesen (november), zaradi pandemije predvidoma letos v živo dogodek odpade

VAJENIŠTVOv Sloveniji (prednosti, način, vključene šole, pridobitev poklica...)Splošno o vajeništvuInformacije za podjetjaNovi vajeniški programi in vključene šole v vajeniški sistem v šolskem letu 2020/2021

Jesenska predstavitev poklicev na GZS v obliki potujoče razstave

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!