Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Nujno varstvo otrok bo zagotovljeno v štirih enotah Vrtca Velenje

Skladno z ukrepi Vlade Republike Slovenije in priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje za preprečitev širjenja koronavirusa bodo v času od ponedeljka, 9. novembra, do petka, 13. novembra, samo za nujne primere odprte štiri enote Vrtca Velenje, in sicer enota Tinkara (Šlandrova 11a), enota Lučka (Kardeljev trg 12), enota Najdihojca (Prešernova cesta 3) in enota Vrtiljak (Cesta talcev 20).

Nujno varstvo otrok bo zagotovljeno v štirih enotah Vrtca Velenje

Velenje, 6. november 2020 –Skladno z ukrepi Vlade Republike Slovenije in priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje za preprečitev širjenja koronavirusa bodo v času od ponedeljka, 9. novembra, do petka, 13. novembra, samo za nujne primere odprte štiri enote Vrtca Velenje, in sicer enota Tinkara (Šlandrova 11a), enota Lučka (Kardeljev trg 12), enota Najdihojca (Prešernova cesta 3) in enota Vrtiljak (Cesta talcev 20). V času zaprtja vrtcev bodo starši oproščeni plačila.

V vrtec bodo sprejemali le zdrave otroke staršev, ki so dolžni opravljati delo, pomembno za delovanje družbe in države (npr. zdravstveni delavci, zaposleni v civilni zaščiti, vojski in policiji ter v službah, ki so pomembne za oskrbo prebivalstva), in bodo to izkazali s pisnim potrdilom/izjavo delodajalca obeh staršev. V primeru, da je eden od staršev doma (porodniška, bolniška, dopust, brezposelnost, možnost varstva zaradi nenujnih del), drugi pa v navedenih poklicih, mora biti otrok doma.

Za lažjo organizacijo izrednega varstva v Vrtcu Velenje prosijo, da danes, 6. novembra, do 18. ure o prisotnosti vašega otroka obvestite vzgojitelja po eAsistentu. Nujno pripišite čas bivanja otroka v vrtcu (prihod in odhod) ter morebitne medicinsko indicirane diete in druge zdravstvene posebnosti.

Več informacij najdete na spletni strani Vrtca Velenjewww.vrtec-velenje.si.

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!