Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Premiera druge sezone HBO serije "Njegova temna tvar" 17. novembra

17. NOVEMBRA NA HBO GO IN HBO TEMELJI NA KNJIŽNIH USPEŠNICAH PHILIPA PULLMANA

PREMIERA DRUGE SEZONE HBO SERIJE

„NJEGOVA TEMNA TVAR“

(ang. HIS DARK MATERIALS)

17. NOVEMBRA NA HBO GO IN HBO

TEMELJI NA KNJIŽNIH USPEŠNICAH PHILIPA PULLMANA

Druga sezona HBO serije„Njegova temna tvar“(His Dark Materials) bo premierno predvajana17. novembraob20.00hnaHBOkanalu, na ta dan pa bo serija na voljo tudi vHBO GOponudbi.

Serija, ki temelji na nagrajeni knjižni trilogiji Philipa Pullmana, ki velja za sodobno znanstveno-fantastično uspešnico, spremlja Lyro (Dafne Keen), ki je na prvi pogled popolnoma običajno dekle, ki pa jo spremlja neverjeten pogum.Druga sezona serije "Njegova temna tvar" se začne potem, ko je lord Asriel (James McAvoy) odprl prehod v nov svet in Lyra, pretresena po smrti najboljšega prijatelja, mu sledi v neznano.

V skrivnostnem zapuščenem mestu sreča Willa (Amir Wilson), dečka iz njenega sveta, ki tako kot ona beži pred težavno preteklostjo. Lyra in Will odkrijeta, da sta njuni usodi tesno povezani, ko naj bi Willa vnovič združila z njegovim očetom. Vendar je na njuni poti veliko težav in okrog njiju začne divjati vojna. Medtem pa gospa Coulter (Ruth Wilson) vztrajno išče Lyro; odločena je, da jo bo za vsako ceno pripeljala nazaj domov.

Dafne Keen, Ruth Wilson, Amir Wilson, Ariyon Bakare, Andrew Scott, Will Keen, Ruta Gedmintas in Lin-Manuel Mirandaso odigrali glavne vloge, v novi sezoni pa so se seriji pridružili tudi Terence Stamp, Jade Anouka in Simone Kirby.Izvršni producenti serije so Jane Tranter, Dan McCulloch, Joel Collins in Julie Gardner zaBad Wolf, Philip Pullman, Jack Thorne, Tom Hooper ter Deborah Forte, Toby Emmerich in Carolyn Blackwood zaNew Line Cinemain Ben Irving in Piers Wenger zaBBC One.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!