Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

DAN INOVATIVNOSTI 2020 S PODELITVIJO NACIONALNIH PRIZNANJ

Dan inovativnosti 2020, ki bo 30. novembra 2020 potekal preko spleta, bo sestavljen iz konference pod naslovom “Simptomi kreativnosti” in vrha celodnevnega dogajanja, ki ga predstavlja tradicionalna podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost.

DAN INOVATIVNOSTI 2020 S PODELITVIJO NACIONALNIH PRIZNANJ

Dan inovativnosti 2020, ki bo30. novembra 2020potekal preko spleta, bo sestavljen iz konference pod naslovom “Simptomi kreativnosti” in vrha celodnevnega dogajanja, ki ga predstavlja tradicionalna podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost.

Zaradi okrepljenega mednarodnega značaja Dneva inovativnosti 2020 in velike mednarodne udeležbe, bosta tako konferenca kot podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost potekali v celoti v angleškem jeziku. Udeležba na vseh delih Dneva inovativnosti 2020 je brezplačna.

Na slovesni podelitvi, ki se bo pričela ob 20.00, se bodo že 18-ič podelila najvišja nacionalna priznanja za inovativnost, za katera se letos poteguje 43 slovenskih inovacij, ki so na regionalnih razpisih prejela zlata priznanja in se uvrstila med najboljše.Več o dogodku in PRIJAVA:LINK.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!