Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

6. FOCUS konferenca o inovacijah in komunikaciji v javni upravi in javnih podjetjih

Vabilo na 6. FOCUS konferenco o inovacijah in komunikaciji v javni upravi in javnih podjetjih, ki bo potekala 25. in 26.11.2020, od 9.30 do 13.00 ure.

Spoštovani bralci!

Letošnjo 6. FOCUS konferenco organizirata Inštitut Apriori za integrirane inkluzivne komunikacije jugovzhodne Evrope in Fundacija Konrad Adenauer. Prijava na konferenco je brezplačna, zagotovljeni pa so tudi prevodi predavanj v angleškem jeziku.

Brezplačno konferenco so omogočili: Konrad-Adenauerjeva Fundacija, Press Clipping- družba za spremljanje in analizo medijev ter Apriori World.

Vse zainteresirane vabimo, da se prijavite od 16.11., od 12.00 ure naprej na spletni strani konference www.focus-conference.eu. Ko se boste registrirali, boste dva dni pred začetkom konference prejeli povezavo za sodelovanje.

Poleg številnih govornikov iz regije bi izpostavili naslednje: Tina Zournatzi, direktorica strateškega komuniciranja pri Evropski komisiji; Erik den Hoedt, direktor Javne službe za komuniciranje in informiranje nizozemske vlade; Vincenzo Le Voci, generalni sekretar Beneškega kluba in Holger Haibach, direktor Urada Fundacije Konrad Adenauer za Hrvaško in Slovenijo.

TUKAJ si lahko prenesete celoten program konference.

DOBRODOŠLI!

Veselimo se sodelovanja.

Danijel Koletić, Predsednik organizacijskega odbora FOCUS konference

Press Clipping, d.o.o.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!