Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Vabilo na virtualni dogodek za medije

Na dogodku za medije bomo govorili o MITIH IN RESNICAH O ZDRAVLJENJU LUSKAVICE Z BIOLOŠKIMI ZDRAVILI.

Na dogodku za medije bomo govorili o MITIH IN RESNICAH O ZDRAVLJENJU LUSKAVICE Z BIOLOŠKIMI ZDRAVILI.

Dogodek bo potekal 19. novembra ob 12. uri (spremljali ga boste lahko na tej strani).

Luskavica ali psoriaza ni samo kožno obolenje, saj pogosto razen kože prizadene številne organe ter negativno vpliva na bolnikovo duševnost in samopodobo. Bolezen ni nalezljiva, vendar pa lahko samegabolnika nemalokrat zelo zaznamuje. Bolezen poteka kronično in zaradi sistemskega značaja lahko pripelje tudi do resnih zapletov.Pred leti so prišla na trg biološka zdravila, ki so prinesla nove možnosti zdravljenja. Še vedno pa so biološka zdravila nemalokrat tabu tema zabolnika in širšo javnost, zato je dobrodošlo ozaveščanje.S tem namenom bomo na dogodku za medije govorili o "mitih in resnicah" glede bioloških zdravil.

Na dogodku bo predstavljena tudi zgodba bolnika, delovanje Društva psoriatikov Slovenije ter aktualnenovosti s področja zdravljenja luskavice.

Na virtualnem dogodku za medije bodo sodelovali:prof. dr.Tomaž Lunder, dr. med., specialist dermatovenerologije,doc. dr.Maruška Marovt, dr. med., specialistka dermatovenerologije,asist. dr.Mateja Starbek Zorko, dr. med., specialistka dermatovenerologije,Jan Koren, predsednik Društva Psoriatikov Slovenije,Kristina Koler Jagarinec, strokovna sodelavka Društva psoriatikov Slovenije.

Vabilo v .pdf obliki –Vabilo na virtualni dogodek za medije 19. nov

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!