Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Razposajena ZOOM predstavitev knjige

Včeraj je spletno potekala predstavitev knjige Razlito črnilo, ki jo je financirala Ljudska univerza v Radovljici,pod mentorstvom pisateljice Nine Kosmač. Predstavitve,se je udeležilo sedemnajst gledalcev in poslušalcev ,ki so bodrili nastopajoče.Knjiga bo na voljo v fizični obliki na predstavitvah v knjižnicah, ko se bodo ukrepi sprostili.

Razposajena ZOOM predstavitev knjige

V četrtek 19.11.2020 je spletno potekala predstavitev knjige Razlito črnilo, ki jo je financirala Ljudska univerza v Radovljici,pod mentorstvom pisateljice Nine Kosmač. Predstavitve,se je udeležilo sedemnajst gledalcev in poslušalcev ,ki so bodrili nastopajoče.Knjiga bo na voljo v fizični obliki na predstavitvah v knjižnicah, ko se bodo ukrepi sprostili.

Najmlajša šestnajtletna pisateljica Manca Japelj,je prebrala zgodbo o zaodrju rokerskih skupin,najstarejši pesnik Anton Končnik, pa je popestril in zaključil s pozitivno noto literarni spletni večer z razigrano pesnitvijo o snegu.Kratko zgodbo, ki se odvija v bolnišnici je prebrala Mojca Hrast,med navdušenimi vzkliki učestvujočih.

Tovrsto spletno druženje po reakciji prisotnih sodeč blagodejno vpliva na razpoželenje ljudi v teh težavnih časih,saj so vsi ploskali,pošiljali ikone in se bučno smejali cel čas dogodka.

Nina Kosmač – pisateljica in mentor

Foto: Nina Kosmač

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!