Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Prisluhnite sejemskim knjižnim dogodkom

e-Slovenski knjižni sejem, ki letos poteka na spletu, je v polnem teku. Na naši virtualni stojnici vas še vedno čaka pester in bogat nabor 170 naslovov po znižanih cenah.

Drage bralke in dragi bralci,

e-Slovenski knjižni sejem, ki letos poteka na spletu, je v polnem teku. Na naši virtualni stojnici vas še vedno čaka pester in bogat nabor170 naslovovpo znižanih cenah.

Poleg sejemskih ugodnosti pa vas vabimo tudi k ogleduštirih spletnih pogovorov o naših najnovejših izdajah, ki smo jih pripravili za program osrednjega prodajnega knjižnega dogodka.

V Beletrininih digitalnih dogodkih je mogoče prisluhniti pogovoru medAno Roš in Kajo Sajovic, ki sta se podpisali pod izjemno biografijo svetovne kuharske mojstrice z naslovomSonce in dež. SPetro Pogorevc,avtorico biografskega romanaRaco vrhunskem slovenskem igralcuRadku Poliču,in igralcem se je pogovarjalaVesna Milek.

Med spletnimi literarnimi dogodki je tudi predstavitev najnovejšega romanaFerija Lainščkaz naslovomKurji pastir, ki govori o prvih mesecih avtorjevega življenja. Pogovor s pisateljem je moderiralaCvetka Bevc. Ob izidu prvega letnikaKlasične Beletrinepa se je zJankom Kosom, z enim od urednikov tega ambicioznega in pomembnega projekta, pogovarjalaNina Jerman.

Prisluhnite pogovorom z avtoricami in avtorji ter pobrskajte po našisejemski ponudbi!

Obiščite e-Slovenski knjižni sejem!

Želimo vam prijetno zatopitev v neskončna prostranstva bralnega sveta.Lep pozdrav,vaša Beletrina

P. S.: Prisrčno vabljeni k digitalnemuglasovanju za knjigo leta, ki poteka še do jutri! Med petimi nominiranci je tudiRAC- biografski roman o življenju Radka Poliča avtorice Petre Pogorevc.

PR in foto:

Beletrina, zavod za založniško dejavnost

Kersnikova 4Ljubljana1000Slovenia

Foto: Beletrina

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!