Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

PRIČARAJMO SI KINO ZABAVO DOMA Z NOVO IGRO CornPOP

Obisk kina in ogled filma na velikem platnu v teh časih žal ni mogoče. Kljub trenutnem zaprtju kinematografov, v Cineplexxu ostajamo v stiku s svojimi zvestimi obiskovalci, ljubitelji filma in kina. Žal se ne moremo družiti v naših kinih, a se vseeno trudimo, da skrbimo za zabavo in zvabimo nasmeh na obraz vsem, ki nas trenutno spremljajo le na daljavo.

PRIČARAJMO SI KINO ZABAVO DOMA Z NOVO IGROCornPOP

Obisk kina in ogled filma na velikem platnu v teh časih žal ni mogoče. Kljub trenutnem zaprtju kinematografov, vCineplexxuostajamo v stiku s svojimi zvestimi obiskovalci, ljubitelji filma in kina. Žal se ne moremo družiti v naših kinih, a se vseeno trudimo, da skrbimo za zabavo in zvabimo nasmeh na obraz vsem, ki nas trenutno spremljajo le na daljavo.

Dokler ne bomo mogli uživati ​​v filmskih premierah in v zabavi, ki jo nudi prava kino izkušnja, vabimo vse naše prijateljek igranju igreCornPOP, ki ohranja željo po kinu, a jo lahko igramo v varnem zavetju naših domov.

IgroCornPOPje ustvarila ekipa Atomnius. Gre za mlade razvijalce video iger in privlačnih 3D animacij. Atomnius so tudi veliki ljubitelji kina in pokovke in ideja za igro se je porodila Adrianu Lorenčiču, ko si je med gledanjem filma zaželel okusne pokovke. "Med pripravo kokic v domači kuhinji sem začel razmišljati, kako bi lahko pokajoče kokice spremenil v zanimivo in privlačno igro za ljudi" pravi Adrian.

NAREDIMO CINEPLEXX POKOVKO KAR DOMA

CornPOPje zabavna igra za vso družino, ki pritegne igralčevo pozornost in zbranost. "CornPOPbi lahko opisali kot enostavno igro, ki pa jo ni tako enostavno obvladati" pravi ekipa Atomnius. Cilj igre je "poklikati" čim več zrn, ki počijo vCineplexx pokovko, medtem ko se stopnja težavnosti povečuje in se je treba uspešno izogibati napačnim bombam.

IgraCornPOPje brezplačno na voljo od srede, 25. novembra vApp StoreinGoogle Playin jo lahko prenesete na katerokoli napravo iOS in Android.

Promo video:https://youtu.be/UkFiEbVdhNo

CINEPLEXX.SId.o.o.

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Foto: CINEPLEXX

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!