Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

28. Dobrodelni Miklavžev koncert tokrat nekoliko drugače

Dobrodelni koncert bo v soboto, 5. decembra, ob 20.05 na TV SLO 1, ponovitev pa v sredo, 9. 12., na TV SLO 2

28. Dobrodelni Miklavžev koncert tokrat nekoliko drugačeDobrodelni koncert bo v soboto, 5. decembra, ob 20.05 na TV SLO 1, ponovitev pa v sredo, 9. 12., na TV SLO 2

Namesto nastopov v živo, bodo tokrat gledalci obudili spomine na najlepše trenutke preteklih Dobrodelnih Miklavževih koncertov. Tudi tokrat bodo zbrana sredstva namenjena osnovnošolcem, ki nimajo enakih možnosti kot njihovi vrstniki.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija27. november 2020 ob 10:30Ljubljana - MMC RTV SLO

.

Voditelja bosta Miša Molk in Marko Pokorn. Foto: Adrian Pregelj/RTV SLO

Letošnji Dobrodelni Miklavžev koncert bo zaradi razmer potekal drugače kot v minulih letih. Ustvarjalci so se morali odpovedati živim nastopom glasbenikov in se odločili, da ponudijo izbor točk preteklih Dobrodelnih Miklavževih koncertov, vse od prvega koncerta iz leta 1993.

Zbrana sredstva bodo ponovno namenjena slovenskim osnovnošolcem, ki nimajo enakih možnosti za osebnostno rast in izobraževanje kot njihovi vrstniki.

Darujte lahko tudi z mBills. Poslikajte QR kodo in podarili boste 10€.

Voditelja bosta Miša Molk in Marko Pokorn. Urednik oddaje Daniel Celarec, program koncerta so zasnovali Danica Dolinar, Daniel Celarec in Jaka Pucihar (Rotary Club Ljubljana). Za vezno besedilo bo poskrbel Miha Hočevar, scenografka bo Urška Dolinar, režiser pa Marjan Kučej.

Dobrodelna številka je 01 472 00 11. Na to telefonsko številko lahko darujete tudi med ponovitvijo oddaje, ki bo na sporedu v sredo, 9. 12., ob 16.40 na TV SLO 2.

Sredstva lahko že zdaj darujete s SMS-sporočilom MIKLAVZ5 na številko 1919. Tako boste darovali 5 evrov, SMS-sporočila pa bodo sprejemali do konca decembra.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!