Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Pozivamo k upoštevanju preventivnih ukrepov

Zaradi izrednega epidemiološkega stanja v državi veljajo številne omejitve za zmanjšanje števila okuženih in kritično bolnih, ki potrebujejo bolnišnično oskrbo. Dnevno število potrjenih okužb je še vedno zelo visoko in bistveno ne upada. Razmere v slovenskih bolnišnicah so kritične.

Pozivamo k upoštevanju preventivnih ukrepov

Velenje, 7. december 2020 – Zaradi izrednega epidemiološkega stanja v državi veljajo številne omejitve za zmanjšanje števila okuženih in kritično bolnih, kipotrebujejo bolnišnično oskrbo.Dnevno število potrjenih okužbješe vedno zelo visoko in bistveno ne upada. Razmere v slovenskih bolnišnicah so kritične.

Ljudje smo negotoviterprestrašeni in verjetno tudi zato nekateri šeneupoštevajo vseh preventivnih ukrepov. A v Velenju verjamemo, da skupaj zmoremo in zato pozivamo vse občanke in občane, da v največji možni meri omejijo stike med ljudmi in spoštujejo preventivne ukrepe. Le tako bomo zaščitili sebe in druge ter s skupnimi močmi zmanjšali število okužb s koronavirusom. In ko nam bo to uspelo, boponovnočas za druženje!

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Foto: MOV

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!