Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Dobrodelna dražba na Radiu Maribor

Podpisana dresa Gorana Dragića in Luke Dončića

Dobrodelna dražba na Radiu MariborPodpisana dresa Gorana Dragića in Luke Dončića

Med 7. in 21. decembrom 2020 bo na Radiu Maribor potekala dobrodelna dražba s podpisanima dresoma slovenskih NBA zvezdnikov, Gorana Dragića in Luke Dončića.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija8. december 2020 ob 09:17Ljubljana - MMC RTV SLO

Radio Maribor kot medijski partner pri dobrodelni dražbi sodeluje skupaj s podjetjem Sportinus, ki je podpisana dresa tudi priskrbelo. Zbrana sredstva bodo namenjena društvu UP-ornik, ki se posveča reševanju socialnih stisk v Mariboru in širši okolici.Ekipa Radia Maribor je že v polnem pričakovanju dražbe, ki bo potekala do 21. decembra.“V teh težkih in zahtevnih časih se na javnem radiu še posebej zavedamo naše odgovornosti in poslanstva – pomagati, po svojih najboljših močeh. Po izkušnjah iz preteklih let vemo, da so številni, predvsem starejši in ranljivi, v decembru in prazničnem času zelo osamljeni. Če bomo z zbranimi sredstvi ublažili nekaj stisk, bo namen akcije vsekakor dosežen,’’praviRobert Levstek, odgovorni urednik Radia Maribor.Goran Dragić in Luka Dončić sta predmet dražbe, vsak svoj dres, podpisala na njuni zadnji skupni tekmi, in sicer 28. februarja 2020, ko sta se ekipi Miami Heat in Dallas Mavericks pomerili v Miamiju. Takrat se je klub Gorana Dragića s slovenskim večerom poklonil obema igralcema in številnim slovenskim navijačem, ki so že večkrat potovali čez lužo na njune tekme.

Med 7. in 21. decembrom 2020 bo na Radiu Maribor potekala dobrodelna dražba s podpisanima dresoma slovenskih NBA zvezdnikov, Gorana Dragića in Luke Dončića. Zbrana sredstva bodo namenjena društvu UP-ornik, ki se posveča reševanju socialnih stisk v Mariboru in širši okolici. Foto: Radio Maribor

‘’Ponovno smo se lahko prepričali, da sta Goran in Luka zelo spoštovana košarkarja, sicer pa zelo preprosta fanta in vedno znova pripravljena priskočiti na pomoč. Poleg tega izjemno veseli dejstvo, da so k takim zgodbam naklonjeni tudi njuni klubski predstavniki. Težko opišem ponos in veselje, ko sta se obe franšizi, Miami Heat in Dallas Mavericks, pozitivno odzvali na našo prošnjo, da bi na njuni zadnji skupni tekmi radi prišli do podpisanega dresa Gorana in Luke in ju namenili v dobrodelne namene,’’je povedalBoris Zajko, pobudnik dobrodelne dražbe in direktor podjetja SPORTINUS.Boris Krabonja iz društva UP-ornikje bil nad idejo navdušen in zelo hvaležen za velikodušno potezo.‘’V veliko čast mi je, da bodo sredstva zbrana na dražbi dresov Luke Dončića in Gorana Dragića namenjena društvu UP-ornik. Nikoli si nisem upal niti razmišljati, da bi se lahko tako prepoznavni imeni, s tako velikim ugledom v svetu športa, na kakršenkoli način povezovali z društvom UP-ornik. Velika zahvala gre gospodu Borisu Zajku, ki je poskrbel, da sta dresa s Floride prišla naravnost v Maribor! Iz srca hvala tudi Radiu Maribor, ki bo velikodušno pomagal pri izvedbi te težko pričakovanje dražbe.‘’Kako lahko sodelujete?Vsak dres se draži posebej. Izklicna cena enega dresa je 200,00 EUR. Ponudbe za posamezni dres bomo zbirali ločeno. Ponudbe zbiramo med 7. – 21. 12. 2020 na elektronski naslov drazbaDRES@rtvslo.si. Na spletni straniwww.rtvslo.si/radiomariborin facebook.com/radiomaribor vas bomo redno obveščali o najvišji ponudbi in dogajanju. Dres bo prejel tisti, ki bo do 21. 12. 2020 do 8.00 zjutraj ponudi največ.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!