Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Banka Slovenije: Zbirateljski in spominski kovanci 2020 v prodajo 23. decembra

kot običajno bodo tudi letos izšli zbirateljski in spominski kovanci ter drugi numizmatični izdelki z letnico 2020. Zbirateljski kovanci bodo letos posvečeni 30. obletnici plebiscita o samostojnosti in neodvisnosti Republike Slovenije, spominski pa 500. obletnici rojstva Adama Bohoriča. Vsi letošnji numizmatični izdelki bodo predvidoma naprodaj pri blagajniškem okencu Banke Slovenije, v izbranih poslovalnicah Deželne banke Slovenije in pri družbi Moro & Kunst, in sicer od 23. decembra dalje.

Spoštovani,

kot običajno bodo tudi letos izšlizbirateljski in spominski kovanciter drugi numizmatični izdelki z letnico 2020. Zbirateljski kovanci bodo letos posvečeni 30. obletnici plebiscita o samostojnosti in neodvisnosti Republike Slovenije, spominski pa 500. obletnici rojstva Adama Bohoriča. Vsi letošnji numizmatični izdelki bodo predvidoma naprodaj pri blagajniškem okencu Banke Slovenije, v izbranih poslovalnicah Deželne banke Slovenije in pri družbi Moro & Kunst, in sicer od 23. decembra dalje.

Sporočilo za javnost pripenjamo, na voljo je tudi naspletnih stranehBanke Slovenije.

Danes smo v Banki Slovenije izdali tudi publikacijoEkonomski odnosi Slovenije s tujino, ki je prav tako na voljo naspletnih stranehBanke Slovenije.

Lep pozdrav,

BANKA SLOVENIJEEvrosistemOdnosi z javnostmiE-naslov:pr@bsi.siInternetni naslov:http://www.bsi.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!