Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Javno povabilo za izvedbo osrednjih občinskih proslav v letu 2021

Mestna občina Velenje je danes na svoji spletni strani www.velenje.si (Javne objave) objavila Javno povabilo za izvedbo osrednjih občinskih proslav v letu 2021. Zadnja leta so program za občinske proslave ob državnih praznikih pripravljali učenci in učitelji velenjskih osnovnih šol, sedaj pa želimo dati priložnost lokalnim kulturnim ustvarjalcem.

Javno povabilo za izvedbo osrednjih občinskih proslav v letu 2021

Velenje, 17. december 2020 –Mestna občina Velenje je danes na svoji spletni straniwww.velenje.si(Javne objave) objavila Javno povabilo za izvedbo osrednjih občinskih proslav v letu 2021. Zadnja leta so program za občinske proslave ob državnih praznikih pripravljali učenci in učitelji velenjskih osnovnih šol, sedaj pa želimo dati priložnost lokalnim kulturnim ustvarjalcem. Predmet javnega povabila je 6 osrednjih občinskih proslav, in sicer ob slovenskem kulturnem prazniku, dnevu boja proti okupatorju, dnevu državnosti, dnevu reformacije, dnevu spomina na mrtve in dnevu samostojnosti in enotnosti. Za izvedbo vsake proslave bomo namenili tri tisoč evrov (DDV je zajet).

Izbrani prijavitelj bo pripravil: idejo, scenarij, scenografijo, moderiranje in izvedbo proslave. Če organizacija proslave zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusne bolezni ne bo dovoljena, bomo proslavo posneli in predvajali prek spletne straniwww.velenje.si, VTV, Youtube-a, družbenih omrežij.

Prejete vloge bo ocenila strokovna komisija, ki bo še posebej pozorna na: vsebinsko ustreznost programa, kakovost programa in reference prijavitelja.

Pripenjamo povabilo in prijavni obrazec.

Prijazno vabljeni k sodelovanju!

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!