Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Kaj je za žive samoizolacija?

Časi vedno prinesejo zanimive spremembe. Do nadaljnega ni videti konca velikih javnih druženj, dogodkov, praznovanj... vsaj tako izgleda. Glasbena skupina ZircuS iz Slovenj Gradca je ukrepe za preprečevanje širjenja epidemije upesnila v skladbi in glasbenemu nastopu Stay at Home.

Stay at HomeZircuS

Časi vedno prinesejo zanimive spremembe. Do nadaljnega ni videti konca velikih javnih druženj, dogodkov, praznovanj... vsaj tako izgleda. Glasbena skupina ZircuS iz Slovenj Gradca je ukrepe za preprečevanje širjenja epidemije upesnila v skladbi in glasbenemu nastopuStay at Home.

Glasbo je spisal, posnel, produciral in izvedel član Aleš Gangl. ZircuS je jeseni 2020 izdal vesoljsko "rom-pop"Take you Out. Leto zaključujejo spesmijo, ki povzema največkrat uporabljenefraze iztekajočega se epidemološkega leta.Stay at Home je bil posnet v prostorih studia MKC SG in Spektakularnosti glasbe. Z skladbo tudi napovedujejo tudi serijo "karantenskih koncertnih nastopov"aktualnih glasbenih izvajalcev, ki jih bodoizvajaliMKC Slovenj Gradec,Mladinski svet Slovenj GradecinSpektakularnost glasbes pričetkom 2021. Izvajalci bodo odigrali kratke repertoarje, ki bodo kot video objavljeni na spletnih omrežjih in kanalu Youtube. Izvajalci bodo najavljeni sproti na straneh organizatorjev.Vabljeni k spremljanju glasbenegadogajanja:)

Povezave:

Take you outZircuS YouTubeZircuS Facebook

PR:

ZircuS-Spektakularnost glasbe

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!