Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

MISS UNIVERSE SLOVENIJA 2017_Ko se srečata vlak in lepotice

Ko se srečata vlak in lepotice Oddaja Miss Universe Slovenija bo na sporedu na TV3, vsako nedeljo ob 21. uri, od 3. septembra dalje.

Odštevamo zadnje dni pred začetkom predvajanja oddaj, ki bodo na TV3 prinesla novo serijo oddaj Miss Universe Slovenija 2017. Edinstven izbor bo narejen na poseben način, kakršnega v Sloveniji še ni bilo.

Vas zanima kaj je potrebno, da dekleta stopijo na oder na finalni prireditvi in se predstavijo celotni Sloveniji in kasneje celotnemu svetu? Kakšna znanja, izkušnje in posebne zahteve morajo imeti in izpolniti?

V oddajah so pred kandidatkami posebni izzivi, in sicer kako postreči kavo na drvečem vlaku ali kako dopolniti popolni stajling. Ali znajo kandidatke za Miss Universe Slovenije opravljati delo telefonistke, modne stilistke, frizerke, kuharice?

Da je zadeva še bolj začinjena, pri tem pomagajo znani Slovenci, kot so modna oblikovalkaMaja Ferme, nekdanja vrhunska manekenkaBernarda Marvotin lepotni kirurgi iz lepotnega centra Fabjan, ki vodijo in ocenjujejo kandidatke skozi različne izzive.

Vsetoin še več boste lahko spremljali v štirih TV oddajah, ki se bodo predvajale na TV3. Vsi gledalci boste imeli možnost spoznati lepotice pod budno taktirko najuspešnejše slovenske manekenke Bernarde Marovt.

Na TV3 od 3.9. dalje ob 21 uri.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!