Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

VV Faktor 2. sezona - drugačna informativna oddaja se vrača 4. septembra na TV3

2. sezona drugačne, odmevne in priljubljene informativne oddaja VV Faktor se na televizijske zaslone TV3 vrača v ponedeljek, 4. septembra, na sporedu pa ob vsak dan ob 19.15 uri.

sezona drugačne, odmevne in priljubljene informativne oddaja VV Faktor se na televizijske zaslone TV3 vrača vponedeljek, 4. septembra, na sporedu pa ob vsak dan ob 19.15 uri.

Voditelja oddaje staBojan Požar, novinar in lastnik spletnega portala Požareport, ki bo tudi producent in urednik oddaje, inAljuš Pertinač, politični analitik in komunikator.

Močno povečana in okrepljena pa je tudi ekipa stalnih komentatorjev. Poleg že dosedanjih in znanih:Tina Mamića, Sebastjana Jeretiča, Andreje JernejčičinIvana Simiča,bomo lahko spremljali še odvetnico in publicistkoLucijo Ušaj Šikovec, ekonomista in političnega analitikaBernarda Brščiča, ekonomista in bivšega ministraMateja Lahovnika, ekonomista in publicistaRada Pezdirjater pisatelja, pesnika in prevajalcaMitjo Čandra. Občasno se bodo oddaji pridružili tudi gostujoči komentatorji ali ključni akterji dogodkov, ki jih bomo v oddaji komentirali.

Oddaja VV Faktor, ki še vedno predstavlja odmevno novost med ponudbo televizijskega programa, bo še naprej provokativna, poglobljena, insajderska in kredibilna, prevladovale pa bodo politične, gospodarske in druge aktualne medijske teme, vključno s komentarji na družbenih omrežjih.

Oddaja VV Faktor - 2. Sezona, na televizijske ekrane prihaja vponedeljek, 4. septembra 2017, ob 19.15 uri. Oddajo bo moč spremljati vsak dan, od ponedeljka do nedelje, na televiziji TV 3.

In ne pozabite: "Ni vseeno, kdo kaj reče!!

NAPOVEDNIK:https://www.youtube.com/watch?v=ig5yCvsfjmw

FOTO: Gregor Gobec za TV3

VEČ:http://tv3-slo.si/osnovna.php?stran=novice&novica=803

Saša Lipej

Marketing & PR TV3

PRO TV d.o.o.

Kranjčeva ulica 22

1000 Ljubljana

E-mail:sasa.lipej@tv3-slo.si

Tel:01 236 28 35

@TV3_SI

TV3 Slovenija

Web:www.tv3-slo.si

Gregor Gobec

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!