Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

VABILO na sejem MOS 2017

Približuje se jubilejni, že 50. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti (MOS).

Približuje se jubilejni, že50. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti (MOS).

Tudi letos se bo na razstavnem prostoru pod znamko I feel Slovenia predstavilo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT), z vsemi direktorati in pripadajočim institucijami, ki bodo na razpolago čez celotni MOS. Slovenski turizem se po predstavil pod okriljemSlovenske turistične organizacije (STO).

Sejem bo odprl svoja vrata vtorek, 12. septembra, in bo odprt vse do nedelje, 17. septembra. Sejem bosta odprla predsednik vladedr. Miro Cerarin minister za gospodarski razvoj in tehnologijoZdravko Počitvalšek.Sejem bo odprt vsak dan od 9. do 19. ure (razen v nedeljo do 18. ure).

Turizem bodo na sejmu na razstavnem prostorupredstavili finalista snovalca 2017 –Kulinarično popotovanje z muzejskim vlakominZgodba o pehtranu in zmaju,predstavniki Zelene sheme slovenskega turizma: parkaŠkocjanske jameinKozjanski parkter destinacijeCelje, Žalec, Logarska dolina – Solčavsko, Bela krajina, KočevskoterPodčetrtekinIdrijakot mesto z UNESCO dediščino.

Dogajalo pa se bo tudi na predavanjih. V predavalnici v dvorani L1 se bo predstavil finalist snovalca 2017 -Aktivni turizem za gibalno ovirane osebe.V sejni sobi Celjanka boste izvedeli več o pomenu vlaganj v kadre na predavanjuVlaganje v kadre – pot do uspeha v gostinstvu in turizmuin več o dodatnih možnostih pridobitve sredstev ter prednostih trajnostne naravnanosti za turistično gospodarstvo ter organizacije naPredstavitvi javnih razpisov s področja turizma in Zelene sheme slovenskega turizma.

Prosimo, da vašo udeležbo na navedenih predavanjih zaradi omejenega števila mest potrdite nalivija.kovac@slovenia.infonajkasneje do srede,6. septembra do 9.00 ure.

Podrobnejši program sejma na voljotukaj.Veselimo se vašega obiska na sejmu!

Prisrčen pozdrav,

Slovenska turistična organizacija

Dimičeva ulica 13, SI-1000 Ljubljana, Slovenija

T:+386 (0)1 589 85 56

E:info@slovenia.info

W:www.slovenia.info

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!