Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Festival Maribor 2017: Vse je v metodi . le še 2 dni do festivala

Otvoritveni koncert: Rojstvo

Festival Maribor 2017

Otvoritveni koncert:Rojstvo

Haydnova filharmonija

Nicolas Altstaedt,dirigent in solo violončelo

nedelja, 3. september,19.30dvorana Union

Vse je v metodi

Kot sem omenila že v uvodnem prispevku letošnjega festivala: bitiromantikje vse prej kot lahko. Za vse, ki se mučite, smo pokukali naWikiHow, kjer je na voljo vodič, ki vas doromantikavodi po korakih. Tukaj je nekaj metod (da, res so uporabilitobesedo!), ki jih priporoča.

Prva metoda se imenuje "bodite premišljeni" in priporoča naslednje: kupujte premišljena darila, odpeljite svojo ljubljeno osebo na premišljen zmenek, pišite premišljena sporočila. Metoda številka dve, "bodite kreativni", od vas zahteva naslednje: napišite "ljubim te" na neobičajna mesta, izpovejte svojo ljubezen na starinski način, praznujte valentinovo na poljuben dan v letu in posnemite CD z ustrezno (tukaj bi verjetno moralo pisati premišljeno) izbrano glasbo.

Ste že obupali?

Se mi je zdelo! Zato smo priFestivalu Mariborza vas pripravili veliko boljšo metodo. Imenuje se "obiščite naše koncerte".Začnite z otvoritvenim koncertom, 3. septembra,tukaj je vaš vodič po korakih:

1. priskrbite vstopnici

2. priložite premišljeno sporočilo (ali kar na eno od njih napišite "Ljubim te!")

3. v odmoru poskrbite za kozarček penine

4. padite na kolena in izpovejte svojo ljubezen.

Vašo najdražjo/najdražjega bo zmenek, ki je hkrati premišljen in kreativen (praznovanje Valentinovega 3. septembra!) brez dvoma zelo impresioniral. In kar je najbolje: ne bo se vam treba mučiti s tistim cedejem in zahtevnim (lahko tudi usodnim) izborom glasbe.

Naš čudovit koncertni progam z glasbo Beethovna, Šostakoviča in Haydna ter svetovno priznani glasbeniki:zvezdniški violončelist in dirigent Nicolas Altstaedtin članiHaydnove filharmonijebodo delo opravili namesto vas. Vi pa boste uživali v svojem novo pridobljenem statusu romantičnega super junaka!

P.S.: Za podroben opis vseh omenjenih metod obiščitehttp://www.wikihow.com/Be-Romantic

P.P.S: Ni se nam treba kar takoj zahvaljevati. (Ko bosta poročena, si boste morda premislili!)

Besedilo: Maja Pirš

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!