Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

EKSKLUZIVNA PREMIERA NOVE SERIJE ORGINALNE HBO PRODUKCIJE

Zgodbe Times Squara (ang. „THE DEUCE“)

Zgodbe Times Squara

(ang. „THE DEUCE“)

IZVRŠNIH PRODUCENTOV GEORGEA PELECANOSA, DAVIDA SIMONA, JAMESA FRANCA IN NINE K. NOBLE

IGRAJO: JAMES FRANCO IN MAGGIE GYLLENHAAL

PREMIERA: PRVI DEL JE ŽE NA VOLJO PREKO STORITVE HBO GO

11. SEPTEMBRA OB 20.00 H EKSKLUZIVNO NA HBO-ju

Ljubljana, 30. avgust 2017

Home Box Office, vodilna premium televizijska mreža, svojim naročnikom preko internetne storitve videa na zahtevo HBO GO, ponuja ekskluzivno predpremiero nove serije „Zgodbe Times Squara“ („The Deuce“).

Na HBO kanalu bo premiera nove sedemdelne serije v ponedeljek, 11. septembra ob 20.00 h, medtem ko je preko storitve HBO GO 1. pilotni del že na voljo.

Novi deli se bodo predvajali vsak ponedeljek v enakem terminu, serija pa bo dostopna tudi preko storitve HBO GO, kjer bo vsak teden na voljo novi del.

George Pelecanos in David Simon ("Skrivna naveza") sta ustvarjalca serije ZGODBE TIMES SQUARA, v kateri sta soigalca James Franco in Maggie Gyllenhaal. Pripoved prinaša zgodbo o legalizaciji in poznejšemu bliskovitem vzponu ameriške pornografske industrije, ki se je na newyorškem Times Squaru začela v zgodnjih sedemdesetih letih in doživela vrhunec v burnih, surovih osemdesetih letih. To so bili pionirski začetki tistega, kar bo pozneje postalo dobičkonosna, več milijard vredna panoga.

Zgodbe Times Squara -Del # 1: "Pilot"

Dvojčka Vincent (James Franco) in Frankie Martino (James Franco) – prvi je natakar v Brooklynu in oče dveh otrok, ki ima svojeglavo ženo, drugi pa kockar z vse večjimi dolgovi mafiji – se prebijata po grobem in krutem Times Squaru leta 1971.

Medtem, ko Vincent kuje načrte kako izboljšati svojo situacijo in hkrati poplačati dolgove svojega brata, se srečuje z različnimi ljudmi. Med njimi sta veteranski prostitutki Candy (Maggie Gyllenhaal) in Ashley (Jamie Neumann), mladi pocestnici Darlene (Dominique Fishback) in Lori (Emily Meade ) ter tudi njihovi zvodniki CC (Gary Carr), Larry (Gbenga Akinnagbe) in Rodney (Cliff Smith / Method Man). Medtem pa vsako njihovo sodelovanje spremlja ne tako zelo natančno oko NYPD-ja. Medtem študentka na newyorški univerzi Abby (Margarita Levieva) zavede prijatelje, da kupujejo amfetamine na ulici ter zato pristane na policijski postaji, kar zagotovo ni pohvalno v njenem, sicer priviligiranem življenju.

Napisala George Pelecanos & David Simon; režija Michelle MacLaren.

Vsi deli bodo na voljo tudi preko HBO storitev videa na zahtevo HBO GO in HBO On Demand.

O HBO-ju EUROPE

HBO Europe prinaša premium televizijske kanale HBO in Cinemax, kot tudi storitvi videa na zahtevo HBO GO in HBO On Demand, in sicer preko ponudbe partnerjev operaterjev na Poljskem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji, Bulgariji, Moldaviji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, na Kosovu, v Črni Gori, Makedoniji ter Bosni in Hercegovini.

HBO Nordic ponuja naročnino na premium storitev videa na zahtevo neposredno uporabnikom, ampak preko operaterjev na Švedskem, Norveškem, Finskem in Danskem.

Dodatne informacije poiščite v Press Roomu, ki je namenjen ravno Vam:

http://pressroom.hbo.si

HBO Adria d.o.o.

Tel. +385 1 6681591

Fax: +385 1 6681592

Marina Maslać marina.maslac@hbo.eu

Andrijana Jeftović andrijana.jeftovic@hbo.eu

www.hbo.si

Foto: HBO

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!