Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Ukrivljena in barvita prihodnost: Philips monitorji na sejmu IFA 2017

Na sejmu IFA, ki bo od 1. do 6. septembra v Berlinu, Philips predstavlja inovativne tehnologije barv, elegantne ukrivljene monitorje in odlično možnost zabave

Ljubljana, 30. avgust 2017 Obiskovalci letošnjega sejma IFA v Berlinu lahko v dvorani 22 najdejo razstavni prostor Philips, kjer bo predstavljena najnovejša linija Philipsovih monitorjev, ki vključuje široko kolekcijo ukrivljenih monitorjev, tehnologijo HDR (High Dynamic Range), 8K ločljivost prihodnosti in impresivne rešitve monitorjev za profesionalne uporabnike.

Ukrivljenost, barve in več možnosti zabave

Nova 2017-2018 linija Philipsovih monitorjev jasno nakazuje zavezanost ukrivljenemu dizajnu in izjemni barvni reprodukciji. V že obstoječo Philipsovo široko linijo ukriljenih monitorjev je dodanih še več novih modelov velikosti od 27- do 49-palcev, tako bodo obiskovalci Philipsovega razstavnega prostora imeli priložnost iz prve roke izkusiti široko linijo ukriljenih monitorjev in izjemno izkušnjo gledanja, ki jih omogočajo ti monitorji.

Poleg tega je celovita ukrivljena linija opremljena z najnovejšimi tehnologijami barv. Ena najnovejših tehnologij je tehnologija visokega dinamičnega razpona (HDR), ki poveča kontrastno razmerje in barvno natančnost, kar je odlična novica za gledanje video vsebin in zabavo. Poleg tega bo Philips na sejmu IFA predstavil že obstoječe tehnologije Ultra Wide-Color in Quantum Dot, ki so prav tako koristne za domačo in profesionalno uporabo, npr. za oblikovalce in fotografe.

Pogled v prihodnost: 8K ločljivost, nove možnosti povezovanja in več-zaslonska postavitev

V času, ko 4K ločljivost postaja standard, so na obzorju že Philipsovi monitorji z višjo, 8K ločljivostjo. Prihajajoča ločljivost 8K UHD ima dvakratno horizontalno in vertikalno ločljivost 4K UHD, s skupno štirikrat več pikslov, obiskovalci sejma IFA pa bodo imeli možnost iz prve roke doživeli natančnost 8K ločljivosti.

Ultra tanek dizajn je še ena od novih funkcij prihajajočih profesionalnih Philipsovih linij, kar ustvarja resnično brezhiben videz zaslona, zaradi česar so monitorji idealni za postavitev več monitorjev skupaj.

Poleg tega je večina prihajajočih profesionalnih monitorjev Philips opremljenih s priklopom USB-C, ki ustreza novim standardom in zahtevam prilagodljivega delovnega okolja.

Podrobnosti o najnovejših modelih, ki bodo predstavljeni na sejmu IFA:

Philips 436M6VBPAB – Del prihajajoče linije Philips Momentum bo mogoče preizkusiti v zabavni coni. Monitor ima 4K HDR zaslon z edinstveno funkcijo Ambiglow, kar je idealna rešitev za večopravilnost in zabavo, ter omogoča USB-C docking povezovanje in istočasno polnjenje prenosnih naprav. Ta 4K HDR zaslon se lahko uporablja kot povezovalna postaja in ga je mogoče zlahka povezati tako z najnovejšimi 4K igralnimi konzolami kot vrhunskimi računalniki za grafično oblikovanje.Philips 328P8K – Ta monitor ne samo da ima neverjetno tanek okvir, ampak navdušuje tudi z osupljivo 8K ločljivostjo na velikem 32-palčnem zaslonu. Poleg tega nudi udobje tudi po več dolgih urah delovnega procesa - Smart Ergo Base omogoča preprosto prilagajanje zaslona na poljuben položaj, medtem ko funkcija USB prikjučne postaje omogoča enostavno upravljanje vseh zunanjih naprav.Philips 492P8 – UltraWide monitor z osupljivim ukrivljenim dizajnom, ustvarjenim za večopravilnost. Ta fantastičen 49-palčni model v celoti nadomešča 2x27-palčna monitorja. Poleg tega je opremljen z najnovejšo USB-C fukcionalnostjo, ki omogoča uporabnikom povezovanje vseh zunanjih naprav preko nje in jo uporablja kot povezovalno postajo za prenos video in avdio datotek prek enega kabla, hkrati pa tudi polni prenosni računalnik.

To so le nekateri vrhunski modeli, ki čakajo obiskovalce na razstavnem prostoru Philips v dvorni 22. Philipsov kotiček na sejmu IFA bo obiskovalcem omogočil popolno doživetje razburljivega sveta monitorjev za profesionalne in domače uporabnike z izbiro številnih funkcij in velikosti, ki bodo ustrezale vsem, tudi najbolj zahtevnim uporabnikom.

Za dodatne informacije se obrnite na:

Digital Design d.o.o.

Hrastovec 22

1236 Trzin

Dušan Pristavec

M: +386 31 429010

E: dusan.pristavec@digitaldesign.si

O podjetju MMD

Družba MMD (Multimedia Displays) je v celoti v lasti podjetja TPV, oblikovanega leta 2009 na podlagi licenčnega dogovora s Philipsom. MMD eksluzivno skrbi za proizvodnjo in prodajo monitorjev blagovne znamke Philips po vsem svetu. Združevanje moči blagovne znamke Philips in TPV-jevih izkušenj z izdelavo in oblikovanjem monitorjev postreže z zelo inovativnimi izdelki. MMD deluje mednarodno preko evropskega sedeža v Amsterdamu in lokalne pisarne v Pragi, ki skrbi za vzhodnoevropska tržišča. Preko svoje mreže lokalnih prodajnih zastopnikov MMD sodeluje z vsemi večjimi evropskimi distributerji in prodajalci IT-opreme. Oblikovalski in razvojni center podjetja se nahajata na Tajvanu. Za več informacij obiščite spletno stran www.mmd-p.com.

Foto: Phillips

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!