Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

NA MEDNARODNEM AVTOMOBILSKEM SALONU V FRANKFURTU SE PREDSTAVLJA EKSKLUZIVNI NOVI PICKUP FORD RANGER BLACK EDITION

Ford na Mednarodnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu predstavlja ekskluzivnega novega Rangerja Black Edition, posebno drzno barvno usklajeno izvedbo najbolje prodajanega pickupa v Evropi.

4. september 2017– Ford na Mednarodnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu predstavlja ekskluzivnega novegaRangerja Black Edition, posebno drzno barvno usklajeno izvedbo najbolje prodajanega pickupa v Evropi.

Black Edition temelji na priljubljeni različici Limited, prepoznaven pa je po karoseriji brez kroma v Absolute črni barvi, prav tako so črni maska pred motorjem, platišča iz zlitine, športni lok nad kesonom in drugi poudarki zunanjosti. Na voljo je samo v izvedbi z dvojno kabino,proizvodnja pa bo omejena na 2500 vozil, ki jih je že možno naročiti pri Fordovih pooblaščenih trgovcih.

Serijska opremaRangerja Black Editionvključujenavigacijski sistem, sprednje senzorje za parkiranje in kamero za prikaz območja za vozilom ter vso opremo različice Limited, na primer multimedijski sistem Ford SYNC 3 z 8-palčnim zaslonom na dotik, dvopodročno elektronsko samodejno klimatsko napravo, usnjeno oblazinjenje sedežev in ogrevani zunanji ogledali z električnim preklopom.

“Uporabniki Rangerja cenijo izjemno zmogljivost na vseh terenih ter trpežen in hkrati privlačen videz. Pričakujemo, da bodo ta osupljivi model z omejeno proizvodnjo razgrabili v nekaj tednih,” je povedal Hans Schep, generalni direktor za gospodarska vozila pri Fordu Evropa.

Ford Ranger jenajbolje prodajani pickup v Evropi, do konca julija letos pa so prodali že 23.100 teh vozil*, kar pomeni povečanje za 12,1 odstotka v primerjavi z enakim obdobjem v lanskem letu in najboljšo prodajo od uvedbe Rangerja.

# # #

* Ford Evropa v poročilo vključuje prodajo na 20 tradicionalnih evropskih trgih, na katerih ima prodajne zastopnike. Mednje sodijo naslednje države: Avstrija, Belgija, Češka republika, Danska, Finska, Francija, Grčija, Irska, Italija, Madžarska, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Španija, Švedska, Švica in Velika Britanija.

O družbi Ford Motor Company

Družba Ford Motor Company je vodilni svetovni izdelovalec avtomobilov s sedežem v Dearbornu v ameriški zvezni državi Michigan. S približno 203.000 zaposlenimi in 67 proizvodnimi obrati po vsem svetu so ključne dejavnosti družbe oblikovanje, proizvodnja, trženje, financiranje in servisiranje celotne palete Fordovih osebnih vozil, poltovornjakov, športnih terenskih in elektrificiranih vozil ter razkošnih vozil znamke Lincoln. Obenem si Ford prizadeva odkriti nove priložnosti s pomočjo Fordovega načrta pametne mobilnosti, s katerim bo družba dosegla vodilno vlogo pri povezavah, mobilnosti, avtonomnih vozilih, uporabniški izkušnji ter pri uporabi in analizi podatkov. Za več informacij o Fordu, Fordovih izdelkih po vsem svetu in finančnih storitvah družbe Ford Motor Credit Company obiščite spletno stranwww.corporate.ford.com.

Ford Evropaje odgovoren za proizvodnjo, prodajo in servisiranje vozil znamke Ford na 50 posameznih trgih, v podjetju pa je v obratih, ki so v izključni Fordovi lasti, zaposlenih približno 53.000 oseb, v skupnih podjetjih in poslovnih povezavah pa se ta številka poveča na približno 68.000 oseb. Poslovanje Forda Evropa poleg finančne družbe Ford Motor Credit Company vključuje tudi oddelek storitev za stranke in 24 proizvodnih obratov (16 jih je povsem v Fordovi lasti ali so skupna podjetja, 8 obratov deluje v sklopu poslovnih povezav izven skupine). Prve Fordove avtomobile so v Evropo uvozili leta 1903 – istega leta, kot je bila ustanovljena družba Ford Motor Company. Proizvodnja v Evropi se je začela leta 1911.

Stik:Katja HvalaSummit motors Ljubljana+3861 25 25 116katja.hvala@summitmotors.si

Foto: Ford

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!