Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Uspešna predstavitev Velenja v Moskvi

Zavod za turizem Šaleške doline je v sodelovanju z Mestno občino Velenje med 26. avgustom in 3. septembrom uspešno predstavljal Velenje in Slovenijo na Mednarodnem vojaškem glasbenem festivalu »Spasskaya Tower« na Rdečem trgu v Moskvi.

Zavod za turizem Šaleške doline je v sodelovanju z Mestno občino Velenje med 26. avgustom in 3. septembrom uspešno predstavljal Velenje in Slovenijo na Mednarodnem vojaškem glasbenem festivalu 'Spasskaya Tower' na Rdečem trgu v Moskvi.

Obiskovalce Rdečega trga sta na naši stojnici pozdravljali Pika Barbara in pionirka Lilianna. Pika je požela veliko zanimanja pri obiskovalcih, saj je s svojimi vragolijami obiskovalce nasmejala, zelo radi pa so se z njo tudi fotografirali. Predstavitveno stojnico so obiskali gostje iz Rusije, Irana, Indije, Nemčije, Kitajske, Japonske in drugih držav. Kar nekaj Rusov je povedalo, da je Slovenijo že obiskalo in da jo bodo v prihodnosti zagotovo še kdaj.Obiskovalci so se zanimali tako za aktivni adrenalinski obisk kot tudi za sproščanje v termalnih toplicah po Sloveniji. Za potovanje v Slovenijo in Velenje se je zanimalo nekaj ruskih potovalnih agencij.

Mednarodni vojaški glasbeni festival je obiskal tudi župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič z delegacijo.

Prijazen pozdrav,Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Deli s prijateljiNazaj

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!