Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Ne spreglejte: izteka se rok za prijave na predavanja na sejmu MOS 2017!

Približuje se jubilejni, že 50. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti (MOS)

Spoštovani,

Približuje se jubilejni, že 50. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti (MOS).

V kolikor se še niste prijavili na predavanja Slovenske turistične organizacije in Direktorata za turizem na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo na aktualne tematike v slovenskem turizmu, to lahko storite le še do petka, 8. septembra do 12.00 ure.

Ob predhodni prijavi na predavanja vam bomo zagotovili vstopnico na MOS 2017!

V predavalnici v dvorani L1 se bo predstavil finalist snovalca 2017 - Aktivni turizem za gibalno ovirane osebe. V sejni sobi Celjanka boste izvedeli več o pomenu vlaganj v kadre na predavanju Vlaganje v kadre – pot do uspeha v gostinstvu in turizmu in več o dodatnih možnostih pridobitve sredstev ter prednostih trajnostne naravnanosti za turistično gospodarstvo ter organizacije na Predstavitvi javnih razpisov s področja turizma in Zelene sheme slovenskega turizma.

Vabljeni tudi na razstavni prostor I feel Slovenia, kjer se bo predstavilo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) z vsemi direktorati in pripadajočim institucijami, ki bodo na razpolago čez celotni MOS. Slovenski turizem se po predstavil pod okriljem Slovenske turistične organizacije (STO).

Sejem bo odprl svoja vrata v torek, 12. septembra, in bo odprt vse do nedelje, 17. septembra. Sejem bosta odprla predsednik vlade dr. Miro Cerar in minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek. Sejem bo odprt vsak dan od 9. do 19. ure (razen v nedeljo do 18. ure).

Turizem bodo na sejmu na razstavnem prostoru predstavili finalista snovalca 2017 – Kulinarično popotovanje z muzejskim vlakom in Zgodba o pehtranu in zmaju, predstavniki Zelene sheme slovenskega turizma: parka Škocjanske jame in Kozjanski park ter destinacije Celje, Žalec, Logarska dolina – Solčavsko, Bela krajina, Kočevsko ter Podčetrtek in Idrija kot mesto z UNESCO dediščino.

Prosimo, da vašo udeležbo potrdite na e- mail livija.kovac@slovenia.info najkasneje do petka, 8.9.2017 do 12.00 ure. Ob predhodni prijavi vam bomo zagotovili vstopnico na MOS 2017. Vstopnico boste prevzeli na blagajni MOS Celje.

Podrobnejši program sejma na voljo tukaj. Veselimo se vašega obiska na sejmu!

Prisrčen pozdrav,

Slovenska turistična organizacija

Dimičeva ulica 13, SI-1000 Ljubljana, Slovenija

T: +386 (0)1 589 85 56

E: info@slovenia.info

W: www.slovenia.info

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!