Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

OBVESTILO

ČAROBNA JESEN PRESTAVLJENA NA NEDELJO 17. SEPTEMBRA

OBVESTILO ČAROBNA JESEN

PRESTAVLJENA NA NEDELJO 17. SEPTEMBRA

Spoštovani, obveščamo vas, da bo Čarobna jesen v Arboretumu Volčji Potokzaradi slabega vremena prestavljenaiz sobote 9. septembra na nedeljo 17. septembra. V Arboretum Volčji Potok prihaja prva Čarobna jesen. Vsi aktivni in mladi po srcu se bodo na dogodku za tretje življenjsko obdobje, ki bo 17. septembra, zabavali ob poslušanju prijetne glasbe, številnih delavnicah z izobraževalno, svetovalno in športno vsebino, odlični kulinariki … za odlično glasbeno doživetje bodo skrbeli znani glasbeniki- Alenka Godec, Nuša Derenda, Manca Izmajlova, Slavko Ivančič, Zasedba Kranjci, Robert Goter ... in še mnogi drugi.

Dogajanje ter številne aktivnosti bodo razdeljenena več tematskih področij:

Pester zabavni program s priznanimi in uveljavljenimi nastopajočimi bo(po)skrbel za glasbo, zabavo, petje in ples.Kotiček zdravja bo ponudil nasvete in izdelke za boljše zdravje in počutje,lepši videz ter vse za kvalitetno, uravnoteženo in zdravo življenje.Kulinarični kotiček bo kot pravljična dežela za vse,ki uživajo v kulinaričnih dobrotah.Vrtnarski kotiček bo namenjen tako popolnim začetnikom kot strastnim vrtnarskim gurujem.Izobraževalni kotiček bo postregel s predavanji, delavnicami, demonstracijami in predstavitvami na različne teme.Za učenje nikoli ni prepozno!Športni kotiček pa bobogat z namigi za sprostitev in/ali rekreacijo! Vse delavnice na dogodku so brezplačne, kot tudi ves ostali program, in organizator bo v sodelovanju z Arboretumom Volčji Potok ponudil ugodnovstopnino - 5€.

Edini pogoj za to je, da se prijavite na spletni povezavi (klik). Pridite na letošnjo Čarobno jesen, na kateri se obeta zvrhana mera aktivnosti, odlične glasbe, razigranosti in še pa še dobre volje!

Več o dogodku na spletni strani (klik).

Več informacij na:

KATJA MLAKAR

M:+386 41 325 440

E:katja.mlakar@avi.si

DOMEN MAVRIČ

M:+386 41 875 160

E:domen.mavric@avi.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!