Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

ODLIČEN BRITANSKI JEDILNIK

Na 24KITCHEN prihaja ooddaja ODLIČEN BRITANSKI JEDILNIK, ki bo na sporedu od 3. oktobra, od ponedeljka do petka ob 20.00.

ODLIČEN BRITANSKI JEDILNIK

Na 24KITCHEN prihaja ooddaja

ODLIČEN BRITANSKI JEDILNIK, ki bo na sporedu od 3. oktobra, od ponedeljka do petka ob 20.00. Svetovno priznani kuharski mojstri bodo spet nabrusili nože in izpilili jedilnike v pripravah na bitko v najdaljši in zelo priljubljeni britanski kuharski seriji, Odličen britanski jedilnik. Skozi zadnje desetletje so v seriji postavili merila za najboljšo hrano, kar jih lahko ponudi Britanija. Stotine najboljših kuharjev je dobilo navdih v duhu tekmovanja, premikalo kulinarične meje in s tem dobilo priložnost predstaviti svojo regijo ter svoje jedi na jedilniku, ki ga na prestižnem banketu postrežejo posebnim gostom.

Great British Menu © 2017 Optomen Television Ltd for BBC Two, UK "V dvanajsti sezoni serije Odličen britanski jedilnik so kuharski mojstri dobili izziv, da ustvarijo jedi, ki bodo zaznamovale 140 let teniških prvenstev v Wimbledonu in slavile ‘okus poletja’. To je priložnost, da uživamo v izjemnih okusih, vonjih in barvah vsem najljubšega letnega časa in se poklonimo prireditvi, ki je sinonim za sončni letni čas. Spotoma bodo kuharski mojstri odkrivali tradicije tekmovanja in počastili igralce, zaradi katerih je ta športni dogodek tako veličasten. Sodnikom se bodo pridružili gostje, med katerimi bodo Tim Henman, Greg Rusedski in mama Andyja Murrayja, Judy, ki bo poskrbela, da bo banket dostojen zvezdnikov po vsem svetu cenjenega grand slama."

ODLIČEN BRITANSKI JEDILNIK, 12. SEZONA OD PONEDELJKA DO PETKA OB 20.00 PREMIERA, 3. OKTOBRA 2017

Odnosi z javnostmi:

KATJA MLAKAR

M:+386 41 325 440

E:katja.mlakar@avi.si

DOMEN MAVRIČ

M:+386 41 875 160

E:domen.mavric@avi.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!