Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

MIKE VALE ALL NIGHT LONG

Mike Vale, DJ in producent, ki je že nekaj časa eden bolj prepoznavnih imen v elektronskem glasbenem svetu ter vodilno ime regionalne house scene, prihaja v največji klub v Ljubljani – Klub Cvetličarna.

VRHUNSKI HOUSE VEČER

MIKE VALE ALL NIGHT LONG

@ CVETLIČARNA, LJUBLJANA 22.9.Mike Vale, DJ in producent,ki je že nekaj časa edenbolj prepoznavnih imen v elektronskem glasbenem svetu ter vodilno ime regionalne house scene, prihaja v največji klub v Ljubljani – Klub Cvetličarna.

Roger Sanchez in Mike Vale Prikupni Mariborčan ssvojo profesionalnostjo, ljubeznijo do dela in ogromno skladbami na vrhovih glasbenih lestvic pooseblja vse, kar je danes sinonim za uspešnega DJ-ja velikega kova.Preden odrine v ZDA, bo novo zgodbo - 22. septembra, spisal v ljubljanski Cvetličarni, ravno teden dni pred izdajo svoje nove umetnine “Do It Well”, ki jo je ustvaril z Grammyjevim nagrejencem Rogerjem Sanchezom in svetovno znano pevko Kelli Leigh (odpela tudi Whitney Houston za komad "Duke Dumont - I got You"). Izjemen odziv na prihajajočo skladbo je že pred časom potrdila smetana svetovne house scene, vi pa jo lahko premierno slišite ravno v Cvetličarni 22. septembra, kjer bo Mike s svojim 7 urnim setom poskrbel, da te noči vsekakor ne boste pozabili. "Pripravite se ne selekcijo vrhunskega house in si ne delajte preveč napornih planov za naslednji dan," sporoča Vale. VIDEO: Roger Sanchez Mike:"Ta projekt sva zRogerjem začela ustvarjati približno dveleti nazajv Rogerjevem studiu v njegovi vili na Ibizi. Projekt je sicer kar nekaj časa nastajal, ampak sedaj bo končno uvidel luč - 22. septembra, premierno v Klubu Cvetličarna. Gre za moj največji projekt do sedaj, še posebej, ker je to z Grammyjevcem in mojim dobrim prijateljem Rogerjem Sanchezom."

FOTOGRAFIJE POLNE RESOLUCIJE (MIKE VALE & ROGER SANCHEZ)

Mike Vale ALL NIGHT LONG (Toolroom, Stealth, Glasgow Underground, Incorrect, Armada)

Vstopnice v predprodaji: 10 EUR (predprodajna mesta Eventim in Petrol)

Več informacij:

KATJA MLAKAR

M:+386 41 325 440

E:katja.mlakar@avi.si

DOMEN MAVRIČ

M:+386 41 875 160 E:domen.mavric@avi.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!