Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

BEREC pripravlja zadnje javno poročanje po plenarnem zasedanju v letošnjem letu

Organ evropskih regulatorjev za elektronske komunikacije BEREC bo 13. decembra v Bruslju organiziral javno poročanje s pregledom rezultatov 33. plenarnega zasedanja.

BEREC pripravlja zadnje javno poročanje po plenarnem zasedanju v letošnjem letu

Organ evropskih regulatorjev za elektronske komunikacije BEREC bo 13. decembra v Bruslju organiziral javno poročanje s pregledom rezultatov 33. plenarnega zasedanja. Predsednik organa Sébastien Soriano bo spregovoril o opravljenem delu v letošnjem letu, skupaj s Jonannes Gunglom, ki bo predsedoval organu BEREC v letu 2018, in vodji posameznih ekspertnih delovnih skupin pa bo predstavil ter odgovarjal na vprašanja v zvezi z naslednjimi temami:

Internetna nevtralnost: poročilo o letu izvajanja uredbe odprtega interneta v EU; Poslovni trgi: kazalniki za ne-rezidenčne trge za pregled rezultatov na področju digitalne tehnologije Evropske komisije; Omrežja naslednje generacije: implementacija direktive o ukrepih za znižanje stroškov za postavitev elektronskih komunikacijskih omrežij visokih hitrosti in analiza glede trenutnega dela regulatorjev elektronskih komunikacij v zvezi s pogoji infrastrukture, ki je zgrajena s sredstvi državne pomoči; Mobilnost: delo BEREC glede spremljanja pokritosti z mobilnim signalom in skupno delo BEREC/RSPG glede povezljivosti na zahtevnejših predelih; Povzetek programa dela BEREC za leto 2017; Predstavitev programa dela BEREC za leto 2018.

Dogodka se lahko interesenti udeležijo po predhodni registraciji, ki je odprta do 8. decembra. Mogoče ga bo spremljati v živo preko spletne strani BEREC, prav tako bo mogoče vprašanja posredovati preko Twitterja z oznako #BERECpublic ali preko spletne pošte: press@berec.europa.eu. Novica je dostopna na povezavi.

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije Stegne 7, 1000 Ljubljana, Slovenija T: 01 583 63 00 F: 01 511 11 01 info.box@akos-rs.siwww.akos-rs.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!