Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

S sezonsko vozovnico za Mariborsko Pohorje tudi v Kranjsko Goro

Sezonske smučarske vozovnice za Mariborsko Pohorje imetnikom zagotavljajo različne ugodnosti. Novost v letošnji zimski sezoni je, da lahko z njimi ob doplačilu zneska 60 evrov kar 5 dni smučajo tudi v Kranjski Gori. To omogoča pred kratkim dosežen sporazum med obema smučarskima centroma.

S sezonsko vozovnico za Mariborsko Pohorje tudi v Kranjsko Goro

Maribor, 18. 12. 2017 – Sezonske smučarske vozovnice za Mariborsko Pohorje imetnikom zagotavljajo različne ugodnosti. Novost v letošnji zimski sezoni je, da lahko z njimi ob doplačilu zneska 60 evrov kar 5 dni smučajo tudi v Kranjski Gori. To omogoča pred kratkim dosežen sporazum med obema smučarskima centroma.

Smučarji s sezonskimi vozovnicami za Mariborsko Pohorje lahko omenjeno ugodnost uveljavijo tako, da na blagajni smučarskega centra v Kranjski Gori predložijo sezonsko vozovnico, ki ob doplačilu 60 evrov in opravljeni nadgradnji nato pet zaporednih dni velja tudi na tamkajšnjih smučiščih. Pri tem se morajo na blagajni izkazati tudi z osebnim dokumentom. Tolikšno doplačilo je sicer občutno nižje od stroška nakupa petih dnevnih vozovnic.

Število imetnikov sezonskih vozovnic za Mariborsko Pohorje, ki se bodo z njimi odpravili na partnersko smučišče v Kranjsko Goro, ni omejeno. Ker enaka možnost velja tudi v obratni smeri, za imetnike sezonskih vozovnic za Kranjsko Goro, tako dogovor med obema smučarskima centroma predstavlja dobro podlago za medsebojno izmenjavo smučarjev. Ta je možna kadarkoli v zimski sezoni med ponedeljkom in petkom.

Poleg tega smučarski center Mariborsko Pohorje letos ponovno sodeluje tudi z Olimpijskim centrom Jahorina. V skladu s sklenjenim dogovorom lahko imetniki sezonskih smučarskih vozovnic za Mariborsko Pohorje z njimi 4 dni smučajo tudi na Jahorini. To jim pripada ob nastanitvi v tamkajšnjem Hotelu Bistrica, organizirani preko turistične agencije Martura.

"Omogočanje cenovno zelo dostopnega smučanja na partnerskih smučiščih zagotovo predstavlja dodano vrednost naših sezonskih smučarskih vozovnic. Verjamemo, da bo to ugodnost v letošnji zimi, ko smo jo razširili še na Kranjsko Goro, izkoristilo kar nekaj imetnikov naših sezonskih vozovnic," je povedal Bernard Majhenič, direktor javnega podjetja Marprom.

Na Pohorju se medtem nadaljuje letošnja smučarska sezona; trenutno na mariborskem delu obratujejo trakova Bellevue I in II, sedežnici Sleme in Stolp ter vlečnica Videc, na Arehu pa vlečnice Žigart, Areh, Ruška in Cojzerica. Po uradni otvoritvi nove zimske sezone od ponedeljka, 18. decembra, na Pohorju veljajo redne cene dnevnih smučarskih vozovnic.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!