Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

NOVO LETO IN OBRAZI TV3

Kaj bodo čez praznike počeli Žan, Jasmina in Nataša?

NOVO LETO IN OBRAZI TV3

Kaj bodo čez praznike počeli Žan, Jasmina in Nataša?

Naše televizijske voditelje smo povprašali, kaj jim pomenijo praznični dnevi, kje bodo preživeli novo leto in kaj si želijo.

Žan Papič, voditelj kviza Izberi ali poberi

Želje in pričakovanja…

"Od leta 2018 pričakujem, da se bo končalo 31.12. in se bo naslednji dan začelo leto 2019. Vse ostalo bi me zelo presenetilo. Leto 2017 si bom najbolj zapomnil po dveh projektih: prvi projekt je predstava Buh pomagej v kateri sem prvič igral in sem tudi soavtor. Drugi je kviz Izberi ali poberi na TV3. Leta 2017 sem začel tudi pisati pisat dnevnik in sem opazil, da se veliko stvari ne spomnim. Spomnim se, da se ne spomnim. Ironično, kajne?"

O praznikih…

"Prazniki mi pomenijo čas za družino in povečan obseg dela, ker si ljudje želijo decembra še več zabave. Praznike bom preživel razpet med Ljubljano in Sežano. Obiskal bom tudi Trst, ker ga obožujem. Mogoče se še kam odpeljem, kjer nisem bil. Pa bi predvsem veliko z družino in sorodniki."

Silvestrovanje…

"Silvestroval bom v Žalcu še z dvema kolegoma, ki sta postala moja prijatelja, Boris in Franko. Igramo namreč silvestrsko predstavo -Buh pomagej."

JASMINA KANDORFER, voditeljica oddaje Klepet ob kavi

Želje in pričakovanja…

"V 2018 si želim, da ostanem v svojem centru, v ravnovesju, ne glede na to, kaj se bo dogajalo po svetu. Na podlagi napovedi s strani naših gostij Klepeta ob kavi, se tako astrologi, numerlogoi, diagnostičarji, feng shui svetovalci in drugi strinjajo, da bo leto 2018 kar pestro kar se tiče nenadnih naravnih sprememb."

O praznikih…

"Veliko let sem med prazniki delala, zato nisem zares spoznala bistva praznikov, ki jih danes vidim kot čas, ko se pomaknemo vase, preživimo čas z družino in se prepuščamo dnevom brez točne časovnice. Praznične dni bom po mnogih letih preživela doma, v Sloveniji. Odločitev je sledila zaradi dejstva, da je za mano 4-mesečno potovanje okrog sveta, zato bom zdaj svoj čas namenila svojim koreninam in seveda slovenskemu zraku in vodi, ki je zares krasna!"

Silvestrovanje…

"Še nimam načrta, vem samo to, da bo mirno, brez alkohola, s knjigami, morda družabnimi igrami, z veliko vode in lahke veganske hrane."

Po čem si bomo zapomnili leto 2017…

"Leto 2017 si bom zapolnila kot leto, ko sem se odpravila na pot okrog sveta. Leto sem začela v veliki banji v Maroku, potem pa nekaj mesecev kasneje na hrbtih divjih konj prejezdila Sibirijo, se učila kulture pitja čaja na Japonskem, se potapljala v Avstraliji, spoznavala zelene površine Nove Zelandije, začutila energijski vorteks Havajev, ugotovila kako nezdravo znajo živeti v Ameriki, našla kraj, kjer bi živela kakšno leto (Sedona), doživela največje drevo na svetu - sekvojo in še bi lahko naštevala ... hvaležna sem za leto 2017!!

Nataša Naneva, voditeljica frizerskega resničnostnega šova Zlati rezzz

O prazničnih dneh, silvestrovanju in novem letu… "Prazniki mi pomenijo predvsem proste dni, brez dela. In seveda čas, ki ga lahko preživim s svojimi najbližjimi, zato bom med prazniki doma s fantom ter obiskom moje in njegove družine. Zato tudi še nimam načrtov za silvestrovanje. Od leta 2018 pa pričakujem, da bo še bolj uspešno kot je bilo leto 2017."

Foto: TV3

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!