Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Boštjan Romih ujet z lepoticama TV3 televizije

Novi prelepi voditeljici na TV3 Ines Korošec in Ingrid Ulaga, ki sta bili med drugim tudi finalistki izbora za Miss Universe Slovenija 2017 smo ujeli z znanim televizijskim voditeljem Boštjanom Romihom.

Boštjan Romih ujet z lepoticama TV3 televizije

Novi prelepi voditeljici na TV3Ines KorošecinIngrid Ulaga, ki sta bili med drugim tudi finalistki izbora za Miss Universe Slovenija 2017 smo ujeli zznanim televizijskim voditeljem Boštjanom Romihom.

Da ne bo pomote, ujeli smo jih na intenzivnih vajah. Boštjan je njun mentor in učitelj javnega nastopanja, novopečeni voditeljici pa sta nad njim navdušeni. Ines je ob tem povedala, da ji največ preglavic predstavlja pravilna izgovorjava in naglas, Ingrid pa je priznala, da ima vedno malo treme. Za konec ju je Boštjan Romih vseeno pohvalil in priznal, da se v njima skriva potencial, bo pa vsekakor potrebno še nekaj vaj.

Novi oddaji z voditeljicama Ines in Ingrid bosta na sporedu kmalu, Ines bo vodila posebno vremensko napoved, ki bo oplemenitena z modrostmi in nasveti, Ingrid pa bo vodila oddajo o slavnih in bogatih. Ker oddaji še nimata končnega imena, so vsi skupaj iskali tudi različne ideje. Katera je zmagala razkrijemo kmalu.

Foto: TV3

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!