Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Samsung predstavil novi premium pralni stroj

Novi pralni stroj s QuickDrive™ tehnologijo in pametnim asistentom za pranje perila Q-rator nudi krajši čas pranja in izboljšane pametne funkcije

Samsung predstavil novi premium pralni stroj

Novi pralni stroj s QuickDrive™ tehnologijo in pametnim asistentom za pranje perila Q-rator nudi krajši čas pranja in izboljšane pametne funkcije

Seul, Koreja – 9. januar 2018 – Samsung Electronics je napovedal novo generacijo pralnih strojev z revolucionarno QuickDrive™ tehnologijo. Enainšestdeset centimetrski pralni stroj porabi kar 35 % manj časa1 za pranje perila v primerjavi z običajnimi pralnimi stroji. Novi pralni stroj bo predstavljen na dogodku CES v Las Vegasu, ki poteka od 9. do 12. januarja 2017.

Vse več milenijcev, ki so odraščali s tehnologijo, že kupuje svoje domove – zato je še toliko bolj pomembno, da so gospodinjski aparati pametni in opremljeni s tehnologijo, ki izboljša življenja uporabnikom.

Novi pralni stroj s QuickDrivetehnologijo se pridružuje drugim napravam z najnovejšimi inovacijami na področju pranja perila, ki ravno tako navdušujejo uporabnike. Mednje uvrščamo še pralni stroj za dodajanje zgoraj activewash™, pralni stroj za dodajanje spredaj AddWash™ ter kombinacijo pralnega in sušilnega stroja FlexWash + FlexDry.

“Ko imate kup umazanega perila, si seveda želite, da bi ga čim hitreje in učinkoviteje oprali,” je povedal Shane Higby, podpredsednik v oddelku trženja gospodinjskih aparatov pri Samsung Electronics America. “Novi pralni stroj s QuickDrive™ tehnologijo, ki omogoča hitro pranje, poudarja našo zavezo za zagotavljanje boljšega življenja za naše uporabnike - z manj porabljenega časa za pranje perila vam bo ostal čas za pomembnejše stvari v življenju.”

Izjemno zmogljivost pralnega stroja omogoča QuickDrive™ tehnologija - pralni stroj ima velik glavni boben in ploščo v ozadju, ki se premika neodvisno od bobna. Za razliko od običajnih pralnih strojev, ki zgolj premikajo oblačila v bobnu navzgor in navzdol, novi pralni stroj premika oblačila navzgor in navzdol, hkrati pa plošča na zadnji strani bobna ustvarja premikanje naprej in nazaj. Tako hitro, nežno in temeljito odstrani umazanijo in zagotovi intenziven ter celovit cikel pranja, ki traja 35 % manj časa kot pri drugih pralnih strojih[1].

Enainšestdeset centimetrski pralni in spremljevalni sušilni stroj se idealno prilegata tudi v manjše prostore.

Novi pralni stroj je kompatibilen z IoT in ekosistemom Samsung SmartThings. Pametni asistent za pranje perila Q-rator nudi pametne funkcije, ki poenostavljajo pranje perila:

· Recept za pranje daje samodejna priporočila za optimalne cikle pranja na podlagi informacij, kot so barva, vrsta tkanine in stopnja umazanosti, ki jih vnese uporabnik, s čimer se odpravi potreba po ugibanju o najboljšem ciklu;

· Načrtovalec pranja uporabnikom omogoča upravljanje časa zaključevanja pranja perila, kar omogoča popolni nadzor nad časom;

· Čarovnik za nego doma nadzoruje pralni stroj, da ta deluje optimalno, in zagotavlja enostavna navodila za vzdrževanje.

Za več informacij o Samsung gospodinjskih aparatih obiščite www.samsung.com.

# # #

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič,t.semic@samsung.com

ali Iris Horvat, Grayling d.o.o., +386 (0)40 16 88 51, iris.horvat@grayling.com

1 Testirano na WW6850N z WW6800K. Prihrani do 35 % časa na programu Heavy Duty (vroče, 2,7 kg perila) s pralno zmogljivostjo ± 3%. Temelji na internih podatkih o testih, ki so bili opravljeni s strani AHAM HLW-1-2013.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!