Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

AOC krepi pripadnost eŠportu in sklepa partnerstvo z G2 Esports

Specialist za monitorje, podjetje AOC, danes uradno predstavlja svoj globalni eSports sponzorski program in sklepa partnerstvo z G2 Esports, eno najmočnejših in najuspešnejših eSports organizacij na svetu. Ustanovljena leta 2013, s strani uglednega profesionalnega igričarja Carlosa ‘ocelote’ Rodrigueza, se je G2 Esports organizacija hitro uveljavila v evropskih krogih in na različnih mednarodnih eSports dogodkih z impresivnimi rezultati in do sedaj 79 osvojenimi naslovi. AOC namerava število naslovov še povečati z zagotavljanjem najhitrejših igričarskih monitorjev, ki so bili kadarkoli proizvedeni.

AOC krepi pripadnost eŠportu in sklepa partnerstvo z G2 Esports

Ljubljana, 9. januar 2018 – Specialist za monitorje, podjetje AOC, danes uradno predstavlja svoj globalni eSports sponzorski program in sklepa partnerstvo z G2 Esports, eno najmočnejših in najuspešnejših eSports organizacij na svetu. Ustanovljena leta 2013, s strani uglednega profesionalnega igričarja Carlosa ‘ocelote’ Rodrigueza, se je G2 Esports organizacija hitro uveljavila v evropskih krogih in na različnih mednarodnih eSports dogodkih z impresivnimi rezultati in do sedaj 79 osvojenimi naslovi. AOC namerava število naslovov še povečati z zagotavljanjem najhitrejših igričarskih monitorjev, ki so bili kadarkoli proizvedeni.

"Izjemno smo ponosni na naše novo partnerstvo z organizacijo G2 Esports", poudarja Stefan Sommer, AOC-jev direktor marketinga in poslovnega managementa za Evropo, in dodaja: "Sodelovanje z vrhunskimi eSports ekipami nas navdihuje v načinu razmišljanja o oblikovanju izdelka in nam pomaga ugotoviti, katere značilnosti najbolj ustrezajo posameznemu žanru ali naslovu. G2 zagotavlja vrhunske vadbene prostore in odlične pogoje za svoje igralce, zato se veselimo, da jim bomo pri tem pomagali z našo premium serijo monitorjev AGON."

G2 Esports je danes ena izmed najbolj priljubljenih eSports organizacij na svetu in je cenjena ne le zaradi njenih uspehov na mednarodnih turnirjih in ligah, ampak tudi za zaporedne nadarjene talente na vsakem od njegovih področij, pa naj gre za League of Legends, CS:GO, Hearthstone, PUBG ali Rocket League.

Leta 2017 je G2 League of Legends moštvo zaporedoma zasedlo prvo mesto v spomladanski in poletni sezoni evropskega prvenstva (EU LCS) ter končala na drugem mestu na prestižnem Mid-Season Invitational (MSI) turnirju.

V februarju je G2 Esports formiral CS:GO skupino, ki je takoj dobila sloves "legendarna francoska super ekipa". Zavzeli so najbolj vroče trofeje na DreamHack Masters 2017 in ESL Pro Series Season 5 - kljub temu, da so leta 2017 doživeli svoj prvenec.

G2 ustanovitelj in CEO Carlos ocelote\" Rodriguez je ob tem povedal: "Vsakdo v G2 Esports je zelo navdušen nad partnerstvom z AOC-jem. Sodelovanje profesionalnih igričarjev pri razvoju najboljših igričarskih monitorjev je bistvenega pomena, zato smo z veseljem ponudili podporo naših svetovnih zvezd, da pomagajo AOC-ju doseči popolnost pri načrtovanju monitorja. Prepričani smo, da bodo naša najnovejša pridobitev, monitorji AG251FZ iz premium serije AGON z izjemno hitrostjo osveževanja, ključni del našega optimalnega okolja za usposabljanje. Bolj kot kdorkoli drug vemo, da je talent brez trdega dela in prakse neuporaben. Ne dvomimo, da nas bo to prepričanje in odločnost, da bomo najboljši, pripeljalo do zmag v letu 2018. Naše ekipe so bolj lačne zmag kot kdajkoli prej, zato smo veseli da imamo partnerje, ki verjamejo v našo ambicijo in so vedno pripravljeni pomagati pri napredovanju."

AOC AG251FZ uporablja najhitrejši panel, ki je na voljo danes

V okviru sponzorskega dogovora bo AOC opremil G2 izobraževalne ustanove z najsodobnejšimi igralnimi monitorji AG251FZ, ki se ponašajo z neverjetno visoko stopnjo osveževanja 240 Hz in 1 ms vhodnim zamikom. "Oči usposobljenih pilotov lahko zaznajo osveževanje slike s hitrostjo približno 200 na sekundo. Nedavne študije so pokazale, da lahko tudi eSports profesionalci dosežejo primerljive vrednosti med intenzivnimi tekmami. Posledično G2-ju zagotavljamo samo najhitrejše panele, ki jih ponuja trg, in jim tako omogočamo, da dosežejo svoj polni potencial", še dodaja Sommer.

Za dodatne informacije se obrnite na:

Digital Design d.o.o. Hrastovec 22 1236 Trzin Dušan Pristavec M: +386 31 429010 E: dusan.pristavec@digitaldesign.si

ali

AOC International (Europe)

B.V. Prins Bernhardplein 200,

6th floor 1097 JB Amsterdam

Anna Stefanczyk

Tel: +31 205046950

E-mail: anna.stefanczyk@tpv-tech.com

O podjetju AOC:

AOC sodi med najbolj prepoznavne globalne blagovne znamke v svetu računalniških monitorjev. Njegove izdelke odlikujejo visoka kakovost izdelave, privlačen in atraktiven dizajn, inovativnost in okoljska prijaznost ter konkurenčne cene. Vse to so razlogi, zakaj vse več potrošnikov, distributerjev, partnerjev in direktorjev podjetij zaupa znamki AOC. Računalniški monitorji AOC se znajo prilagoditi tako poslovnemu kot domačemu uporabniku ali igričarju. Več informacij o podjetju AOC, ki je podružnica družbe TPV Technology Limited, največjega proizvajalca LCD-zaslonov na svetu, in njegovih izdelkih najdete na spletni strani www.aoc-europe.com.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!