Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Dogajanje na ploščadi vse do konca zimske sezone

Prenovljena ploščad pred spodnjo postajo Pohorske vzpenjače bo tudi v nadaljevanju zimske sezone prizorišče različnih dogodkov, namenjenih tako smučarjem na Pohorju kot vsem ostalim obiskovalcem. Poleg koncertov, ki se vrstijo ob petkih in sobotah, program med drugim vključuje še delavnice in predstave za otroke.

Dogajanje na ploščadi vse do konca zimske sezone

Maribor, 10. 1. 2018 – Prenovljena ploščad pred spodnjo postajo Pohorske vzpenjače bo tudi v nadaljevanju zimske sezone prizorišče različnih dogodkov, namenjenih tako smučarjem na Pohorju kot vsem ostalim obiskovalcem. Poleg koncertov, ki se vrstijo ob petkih in sobotah, program med drugim vključuje še delavnice in predstave za otroke.

Na ploščadi pred spodnjo postajo gondole bo ta petek, 12. januarja, nastopil country band Bluegrass Hoppers, v soboto pa nato še duo Akustični orgazem. Oba koncerta se bosta začela ob 19. uri. Poleg tega v soboto, 13. januarja, v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Maribor pod Pohorjem med 11. in 15. uro znova pripravljamo otroške ustvarjalne delavnice, ob 13. uri pa se bo začela predstava Gledališča Pravljičarna Prav posebno darilo. Na tokratnih delavnicah bodo otroci izdelovali lutke, s katerimi bodo lahko doma uprizorili svojo lutkovno predstavo.

Prihodnji petek, 19. januarja, bo na ploščadi Visit Pohorje Party Plato sledil koncert skupine Yesterday banda, dan zatem pa bo na odru nastopil še L. A. Band. Prav tako so tudi naslednji konec tedna na programu otroške ustvarjalne delavnice in predstava za otroke. Ob omenjenih dogodkih, ki jih organizira turistična agencija Martura (hčerinska družba javnega podjetja Marprom), pa je na ploščadi vse dni poskrbljeno tudi za gostinsko ponudbo v novih lesenih hiškah.

Glede na to, da je Visit Pohorje Party Plato novo prireditveno prizorišče v letošnji zimski sezoni, ki ga Mariborčani in gostje od drugod še spoznavajo, dosedanji obisk dogodkov ocenjujemo kot spodbuden. Od otvoritve ploščadi pred spodnjo postajo gondole sredi decembra se število obiskovalcev koncertov postopoma povečuje, pozitiven pa je bil tudi odziv na otroški program. Dogajanje na ploščadi ob vznožju Pohorja se bo nadaljevalo do konca zime.

Dominik Dukarić

Direktor

__________________________________________________

Martura, d.o.o.

Pohorska ulica 60, 2000 Maribor

M: +386 (0)70 899 863

T:+386 (0)83 88 91 60

E:info@martura.si

W: martura.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!